Szenteste a DD-ben

szerző: Mayer Veronika

Én még mindig nem döntöttem el, hogy milyen lesz a December napjai albumom. Többféle variáció is ketyeg a fejemben, de az biztos, hogy 15×20-as lesz a mérete. Mivel a facebook csoportban magával ragadott az ötletelgetés muszáj volt az épp megérkezett csomagom gyönyörűbbnél gyönyörűbb kincseit közelebbről is megnéznem. Ez olyan jól sikerült, hogy eszméletlen gyorsan összeállt ez az elválasztó oldal, ami majd a szenteste előtti oldalam díszíti majd.

Találtam a polc alján egy régi csomagot, tele fóliával. Ezeket még a nyomtatóhoz vettem. Az egyik fele érdes, erre az oldalra stencileztem. Nem mertem a hőlégfúvót használni, ezért feltettem a polcra száradni. Igazság szerint másnap vettem csak ismét kézbe és csak akkor díszítettem, így fogalmam sincs, mennyit kellett volna a száradásra várnom.

Idén több 15×15ös készlettel is dolgozom majd: kettő a simple stories idei kollekiója a claus&co. és a diy christmas valamint a harmadik a pink paislee merry&bright kollekiója. Természetes nem utolsó sorban ezek fényét növeli majd a NőiCsizma vadiúj karácsonyi papírkészlete.

A claus&co-ból kivágtam 2 db 5×5ös papírt. Ezt 3D ragasztóval tettem a fóliára, alá került egy kis cérna és virág, majd a felirat és a dátumot jelölő szám. A legvégén lefestettem 3 apró csillagot arannyal és felragasztottam. A másik oldalt hajszálpontosan ugyanígy készítettem el.

IMG_4021 IMG_4022

Mivel ez egy átlátszó fólia, egy kraft papírt tettem alá a fotózásnál, de ezeken a képeken talán jobban érződik az átlászóság:

IMG_4033 IMG_4029

Azt még nem tudom, hogy ez így marad e, vagy kerül e rá fénykép, de ez majd csak időközben fog kiderülni. Mindenesetre ez nekem most így is nagyon tetszik. Nektek? 🙂

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!