Születésnap, 2. rész: A dekoráció

szerző: Fraupester

Túl vagyok életem első saját rendezésű baba zsúrján. A hangulat szuper volt, mindenki nagyon jól érezte magát! A dekorációról a buli előtti percekben készítettem a fotókat, azt hiszem, a buli vége utáni fotók itt nem állnák meg a helyüket! De az ember mit is várhatna 2-3 éves gyerekektől, mint azt, hogy semmi se hagyjanak ott, ahol az eredetileg volt! 

Következzen néhány szó a dekorációról:

1. A születésnapi kitűzők:

Korábban már láthattátok a gyengéim a kitűzők. Egy ideje papírból készítem őket, arra kellett rájönnöm, hogy így több a dekorálási lehetőség és papíron könnyebben tudok különböző textúrájú dolgokat elhelyezni. Az előző bejegyzésben olvashattátok, hogy a szülinapra fő színeknek a sárga, zöld és kék különböző árnyalatait választottam. Így igyekeztem mindenben ezeket a színeket használni. A sárga rozetta alapra türkiz zöld krepp papírt ragasztottam, ettől kissé játékosabb is lett. A felhő egy visszatérő motívum volt a dekoráció szempontjából. Szerettem volna, ha a fő téma a járművek lennének, mert mint szinte minden 3 éves kisfiúnak, Kristófnak is az izgő-mozgó, helyváltoztató közlekedési eszközök a mindenei. A felhő pedig a járművekhez passzoló motívum, hiszen jövet- menet kísérnek minket az utunkon. Így a kitűzőre, a felhők mellé felkerültek a Melissa Frances utazásos gyurmadíszei. A két kislánynak pedig egy masnis és egy pillangós gyurmadísz jutott.

001

Felhasznált anyagok:

– Melissa Frances utazás gyurmadíszek: http://www.noicsizma.hu/termek/melissa-frances-utazas-gyurmadisz-815

– Szülinapom-pom címkecsomag: http://www.noicsizma.hu/termek/szulinapom-pom-134

– Betűkészlet matrica (citromsárga) http://www.noicsizma.hu/termek/betukeszlet-matrica-744

 

2. Köszönő ajándékok

Mostanában nem csak az esküvőkön divatos megköszönni a kedves vendégek részvételét, hanem a gyermek zsúrokon is szokássá vált egy kis apróságot adni a gyerkőcöknek. Az egyik kedvenc időtöltésem volt ezt elkészíteni. Elsőként a színes csoki golyókat válogattam ki, ügyeltem arra, hogy itt is csak színben passzolóak maradjanak. Kis celofán zacskókba porcióztam őket, majd a nyers karton papírra kétoldalú ragasztóval majd szegecsekkel rögzítettem. A feliratos felhőket fa csipeszekkel tűztem fel. A járművek kevésbé hangsúlyosan jelentek meg, inkább a színekkel játszottam.

002

Felhasznált anyagok:

3. Függő és egyéb dekorációk

A tálaló asztalt kisebb díszekkel is ékesítettem. A vázába és a virágtartóba pálcákra és papírszívószálakra ragasztott díszeket helyeztem. A rozetta közepére autó, vonat és szöveges chipboardok is kerültek. A Boldog szülinapot! chopboard csomag nagyobb elemeit szívószálakra ragasztottam. A horgolt keret belsejébe az „Isten éltessen” szintén ebből a csomagból, Kristóf neve a betűkészlet matricából és a kisautó pedig a Kisfiúk álma chipboard csomagból került kiválasztásra. A függönykarnison lógtak a szintén rozetta alapra ragasztott kedvenc családi fotóink. 

003 004

Felhasznált anyagok:

4. Zászlófüzér

A zászlófüzér alapját a Banner formaalbum adta. Ezekre ragasztottam a színes lapokat. Körvágóval vágtam ki a nyers kartont és a betűket is. A zászlókat két oldalt szegecseltem és zsinórral kötöttem össze.

006

Felhasznált anyagok:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!