Téli erdő képeslapba zárva

Szerző: Asztalos Judit

Nem tudom, ki hogy van vele, de én még mindig nagyon szeretek képeslapokat küldeni. Főleg karácsonykor 🙂 Vannak, akikkel már nem ajándékozunk, vagy nem találkozunk az ünnepek alatt, nekik szeretek saját kezűleg kreálni valamilyen üdvözletet. Vannak egyszerűbbek, de ha időt tudok rá szakítani, akkor próbálok kicsit különlegesebbet összehozni.

A „Töltsd meg ragyogással!” karácsonyi alkotócsomagból a kék papírok és a kivágatok a kedvenceim. Ahogy rájuk nézek egy havas, téli erdőbe képzelem magamat 🙂 Ezt az érzést szerettem volna valahogy megscrappelni, ezért készült belőlük egy dobozból „kiugró” képeslapos megoldás.

Az elkészítését egy videóból lestem el, csak a méreteket úgy igazítottam, hogy a 20 centi széles papírokból körbe tudjam rakni a dobozt 🙂 Az alap mérete 20×13 cm, amit a rövidebb oldallal párhuzamosan 5 centinként bígeltem (így marad a végén a kis fül, amivel összeragasztható a doboz). A videóban látható módon bevágtam. Fehérarany papírból készült a következő réteg, ehhez 9 db 4,8 cmx6,3 cm-es, illetve 2 db 4,8cmx12,8 cm darabra volt szükségem. Kívülről az aranyfóliás papírt használtam ( 4 db 4,5×6 cm ), fehér csillámossal (4 db 4,5×6 cm), belül pedig az imádott kék (3 db 4,5×6 cm és 1 db 4,5×8 cm) veszi körbe az erdőt.

Szeretnék majd hasonló lapot készíteni a többi papírból is, mert szerintem nagyon mutatós az arany a lilával, vagy a zölddel ötvözve is 🙂 A belsejébe pedig bőven maradt még a kivágatokból, de akár chipboardokkal vegyítve is megtölthető 😉

Felhasznált termékek:

Fagyöngy alatt szabad a csók chipboard

Töltsd meg ragyogással! alkotócsomag

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!