Trabant lámpába zárt csoda

szerző: Fraupester

Nekem a karácsony nem csak a karácsonyfadíszek és karácsonyi csomagok elkészítéséről szól. Csupa érdekes, kreativitásomat próbára tevő kérés érkezik ilyenkor hozzám.

A legkedvesebb mind körül az volt, amikor egy nagyon kedves hölgy megkeresett, hogy hosszabb ideje rakosgat több trabant „szemöldököt” és azt szeretné, hogy az egyiket felhasználva készítsek egy képet neki. Elküldte a kedvenc esküvői képüket, pár fotót a lakásukról és már indult is az alkotás. Megmondom őszintén egy kicsit féltem, de hatalmas erőt adott a bizalma, hogy engem kért meg erre a megtisztelő feladatra.

Abban biztos voltam, hogy a fotó nem fogja kitölteni az egész „keretet” ill. hogy több virágot ill. csipke csipit szeretnék a képre. Alapnak akvarell papírt használtam, amit zöld és kék gelatos-sal színeztem és több arany ágacska is került rá embossing technikával.  Majd jöttek a nagy csipke chipbordok és egy régi kottapapír. A fotót 3D ragasztóval rögzítettem és sarkába a csodaszép „örökké” felirat került.

002 004 005 006

Eszter nagyon örült a végeredménynek én pedig örültem az ő örömének! Nagyon nagy élmény volt a kép elkészítése, ezúton is szeretném neki megköszönni ezt a lehetőséget!

 

Felhasznált anyagok:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!