Vattacukor adventi naptár

Szerző: Czakó-Radványi Piroska

A Vattacukor alkotócsomag láttán én is felsikítottam: ilyen kell nekem! Még nem tudtam, mire, de a cuki kis állatok, a kislányok, az unikornisok mind-mind a KELL kategóriába tartoznak.

Míg a csomag ideért hozzám, már ki is találtam, hogy adventi naptárt készítek belőle: bár papír csak 10 db van a csomagban, a kivágatok pont elegek a 24 napra. Elővettem rég és féltve őrzött hasonló színű papírjaimat, és végre felhasználtam őket (de jó érzés…)!

A WRMK 1,2,3 lyukasztó táblám segítségével dobozokat készítettem: a legkisebbek az alkotócsomag papírjának megfelelő méretben készültek (10×10 cm, azaz 4”). Nem mondom, hogy közben végig lelkes voltam 😛 mégiscsak 24 dobozt kellett gyártani… De a díszítés már gyorsan ment (nem vittem túlzásba 😛 ).

Kislányom közben folyton jött, és kérdezősködött: „Mire gyártod ezt a sok dobozt? Mikor árulod el?” Amikor végre a számok is rákerültek a dobozokra, felkiáltott: „Ó, most már tudom! Ebbe teszed majd a csokit karácsonykor Apának és magadnak!” 😀 Azt hittem, megzabálom… <3 Még ekkor sem gondolta, hogy az Ő meglepije készül…

És hogy mi kerül bele? Nos, azon még dolgoznom kell 😛 Mindenesetre a dobozok díszítését megpróbáljuk majd újrahasznosítani – mondjuk egy gyerek DD-ben? 😉

dav

 

Felhasznált termékek:

Vattacukor

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!