Virágos kép

szerző: Fraupester

Nagyon szeretek örömet okozni, ajándékozni. Régen sosem értettem, hogy miért jobb adni, mint kapni. Gyerekként annyira izgatott voltam egy- egy jeles esemény előtt, szinte alig bírtam kivárni a karácsonyt és a szüli- névnapomat. Felnőttként értettem meg, hogy az öröm, amit az ajándékozáskor okozom mindennél többet ér.

Most egy nagyon kedves kolléganőmnek szerettem volna meglepetést készíteni. Bátran állíthatom, hogy ő készíti a világ legfinomabb cappuccinoját. Én nem szeretem a kávét, inni is csak nagyon nagyon ritkán szoktam, de amit Merci készít nagyon finom és nagy élvezettel iszom.A sok kedvességéért cserébe és annak kapcsán, hogy hamarosan új lakásba költöznek a párjával, készítettem nekik a leendő otthonukba egy képet. Azt megtudtam, hogy az új lakásban a sötétebb kék és szürke fog dominálni, ennek megfelelően választottam a színeket.

001_t 002_t 003_t 004_t

Egyértelműen Sophie adta az ihletet, az ő liliomos oldala inspirált. Ahogy ő is írta, először körbe rajzoltam a bazsarózsát, majd azt követően festettem. Szerettem, volna a fotójukat viszonylag nagy méretben ráhelyezni, igyekeztem nem nagyon kitakarni a nagy virágot a közepén. A fotó alá egy Shakespeare szerelmes szonettet helyeztem, majd arra került az ág, és részben a „hello” felirat.

 

Felhasznált anyagok:

 

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!