Hívd meg stílusosan!

szerző: Tihany Tamara

Szerdán újra meghívást kaptam a FEM3 reggeli műsorába, hogy a csináld-magad esküvői meghívókról beszélgessek a műsorvezetőkkel. Bár a téma őket láthatóan kevésbé hozta lázba, mint engem, azért én igyekeztem kihozni a maximumot belőle.

A meghívók készítését inspirálódással kezdtem, amiben most is a pinterest nyújtott segítséget. Igyekzetem olyan meghívókat választani, amiket tényleg könnyen meg lehet valósítani otthon, de azért nem dögunalmas megoldások.

Egyre több pár lép ki a hagyományos meghívók komfortzónájából, és igyekszik valami személyes, vagány, fiatalos verziót választani. Én is főleg ilyen meghívókkal készültem, mutatom őket sorban.

IMG_0099

Mégiscsak scrapper vagyok, így hát nem is egy meghívónál használtam fotót. Az egyik kedvencem a legegyszerűbb megolds volt, vetteme gy miniborítékot, és a belső felére egy fotót ragasztottam, az elejét pedig dekortapasszal, virággal és egy csipivel dobtam fel. Maga a meghívó egy tök egyszerű darab, de az arany dekortapasz és csipkés szegély lyukasztó elegánssá teszi. Szerintem ez egy igazán olcsó, de különleges megoldás.

IMG_0105 IMG_0106

Szintén fotóval dolgoztam ennél az egyszerűen elegáns verziónál. Pauszra nyomtattam a szöveget, majd összevarrtam egy aranyfóliás papírral és egy 10*15-ös fotóval. 5 perc összerakni, és szerintem mutatós, mégis különleges.

IMG_0121 IMG_0122 IMG_0123

A vezérelv elég hasonló a következőnél, mégis egészen más, Fiatalos, bohókás, és a fotóra nyomtatott szövegtől nagyon különleges ez a meghívó. A hagyományos meghívó szöveg helyett egy matrica teszi érdekessé a nyitóoldalt.

IMG_0107 IMG_0112 IMG_0110 IMG_0109

Az utolsó fotós verzió szerintem igazán érdekes. Kívülről semmi különös, belül azonban egy kis csavart rejt. Ahogy nyitjuk a lapot, belül szorosra kötődik egy csomó….elvégre a pár is örökre összeköti majd az életét. 😉

IMG_0133 IMG_0129

IMG_0135

Na jó, azért fotó nélkül is lehet izgalmas meghívókat készíteni. 🙂

Itt van pl. ez a fiolás, amit Fraupester kis palackjai ihlettek. Ismét semmi különös, csak egy papírra nyomtatott szöveg, feltekerve, mégis különleges szerintem.

IMG_0114 IMG_0115

Vagy a másik kedvencem az & jeles meghívó, amit egy milton kapoccsal fogtam a papírhoz, így el lehet forgatni. Szerintem különleges lett ez is. 🙂

IMG_0119 IMG_0118 IMG_0117

Azért a klasszikus dolgok kedvelőinek készítettem két igazán letisztult, hagyományos meghívó verziót is. A csipke nagyon elegánssá teszi ezeket, nem?

IMG_0126 IMG_0124 IMG_0128 IMG_0127

Az adást itt tudjátok megnézni:

 

Felhasznált termékek:

papírvirágok: http://www.noicsizma.hu/kategoria/papirviragok-21

rózsás &jel: http://www.noicsizma.hu/termek/rozsas-885

Meghívó chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/koszonom-szeretettel-gratulalunk-meghivo-120

matricák: http://www.noicsizma.hu/termek/te-vagy-a-meggy-a-muffinom-tetejen-matrica-iv-1061

Mini pillangók: http://www.noicsizma.hu/termek/mini-pillangok-735

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!