Pöttyös oldal

szerző: Ranga Sophie

Már egy ideje piszkálta a fantáziám a Kaleidacolor tinta, ezért gondoltam ideje kipróbálni. Nekem pl. újdonság volt, hogy összetolhatók benne a tintapárnák, amivel remekül lehet átmenetes dolgokat festeni, és Tamcsi posztjából tudom, hogy vízzel is oldódik.

Fogtam egy pöttyös stencilt, és applikátor segítségével próbálgattam átmenetet tintázni. Tetszett az eredmény, ezért gyorsan kerestem hozzá egy fotót a meglévők közül. A kép érdekessége az, hogy Boróka lányom azzal a pöttyös kendővel pózol rajta, amit anno a babafotózáson is használtunk. Ez jól passzolt a pöttyös stenciles háttérhez, és a tinta színeihez is .

Nem szerettem volna egyszínű hátteret, így a választásom erre a zsákvászon mintásra esett. Először írásos bélyegzővel pecsételtem – direkt ilyen esetlegesen – majd fehér domborport égettem rá hőlégfúvóval. Erre ismét megcsináltam a szivacsos átmenetes tintázást a Desert Heat színű kombinációval. Az alapkartonra vízfestékkel pacáztam, majd selyempapírt és dekortapaszt tettem rá, aztán kétoldalúval rögzítettem a vászon mintás papírt. A fotóm alá vastagabb kartont ragasztottam. A polaroid keretbe bubis fóliát vágtam, és mikor a kép helye véglegessé vált, a ”szeretlek” feliratot a fóliára ragasztottam. A pöttyös keretet csak két oldalán ragasztóztam be, mert egy kis tag-et toltam alá, amire az új szöveges matricákból választottam párat.

1_MG_1367.1 2_MG_1353.1 3_MG_1360.1 5_MG_1354.1 6_MG_1355.1 7_MG_1368.1

Egész jó lett a végeredmény, így azt hiszem, hamarosan kipróbálom a másik Kaleidakolor tintám is 😉 .

Felhasznált anyagok:

Félkör chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/felkorok-880

Geometrikus toll: http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-nagy-szivek-731

Polaroid keret: http://www.noicsizma.hu/termek/polaroid-keret-49#prettyPhoto

Fekete-fehér körcímke:  http://www.noicsizma.hu/termek/korcimkek-a-fotokhoz-426

Szeretlek chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-cimek-15-19-mini-830

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!