A boldogság itt kezdődik

szerző: Suhai Hajnal

A hétvégén egy nyári oldalt készitettem. Kint hó, hideg szél és szürkeség volt, kellett  valami, ami egy kicsit feledteti ezt a hosszúra nyúlt telet.  Valami szineset akartam, vidámat  és a nemrég kapott akvarell festéket  is kipróbálni. Nem volt  akvarell papirom, igy egy fehér alapkartont kentem le alaposan gessoval. Száradás után festettem, spriccceltem, folyattam a festéket, egyszóval játszódtam. Nem volt egy tervem, hogy ilyen lesz vagy olyan. Aztán amikor megszáradt, tetszett a végeredmény és gondoltam, megtartom háttérnek.

 Az elöhivatott fotókat nézegetve találtam rá erre a fotóra. Már a fotó története is mosolyt csalt az arcomra, mert nyáron készült, a Balatonon és a férjem készitette.  A "Legyen viz"  augusztusi kis kihivásra akartam egy oldalt késziteni, éppen a teraszunkon levö asztalra pakolgattam ki a festékeket, amikor a férjem megkérdezte: ne csináljak egy fotót a "prozsektlájfodba",olyan jók a fények, meg a háttér… hát igen jók a fények meg a háttér, de nem én nézek jól ki  :-). Na, de lehet rá haragudni, ha már ilyen kedves, a fotót is a PL-be készitené és amióta scrapbookozom, bárhova megyünk, összegyüjt minden kis papirkát, szálloda számlát, stb.-t.

 Megvolt a hátterem, a fotóm és kellett valami diszitöelem. A háttér olyan lightosan mixed mediás volt  gondoltam, jó volna rá rajzolni filccel, vagy dudlizni, de nekem egyik sem az erösségem, és akkor ugrott be, hogy az új tavaszi NCsD chipboardokat, ha lefestem feketére és szépen itt-ott  elhelyezem a háttéren, egészen olyan lesz, mintha rajzoltam volna. Na ezért is szeretem én a chipboardot, mert lehet festeni, lakkozni, aranyozni és sokféleképpen használni egy oldalon. Egy kis tologatás után egy koszorúba állt össze a kompozició és nekem nagyon tetszik. Nem is tettem mást az oldalra, csak a chipiket, egy két pillangót  egy cimkét a fotó hátához, amelyre ráirtam a fotó történetét és ide-oda egy egy matricát.    

Felhasznált anyagok:

 
 
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!