A csapat fotócserés játéka – Hogyan készült Edit oldala?

szerző: Garabics Niki (kakukkmanci)

Arról már írtam, hogy hogyan jutottam el az égősorral díszített ablak gondolatáig, most inkább bevezetlek benneteket – az amúgy nem sok titkot rejtő – kulisszák mögé. 🙂

Az ablak kivágásához a Silhouette gépet használtam, csak azért mer egyszerűbbnek tűnt. Azonban egy ilyen egyszerű ablakkeret kivágásához nyugodtan lehet használni bármilyen papírvágót, vagy a művészkést is. Tökéletes eredmények születnek ezekkel is.

Három „designer” papírt és egy kraft kartont használtam. Először a külső ablakkeretre kezdtem feltekergetni az elemmel működő, egy méteres égősoromat, majd az ablakkeretet ráragasztottam a deszkás papírra, amelyből előzőleg kivágtam az ablakom méreténél egy kicsivel kisebb téglalapot (az ablaknyílást). Ezután megfordítottam a papírt, ráragasztottam a második papír (fehér deszkás), bal oldalát. Előtte ennek a közepéről is megfelelő méretű darabot vágtam ki. Ez után következett a belső, vagyis a szoba (:) ) ablakkeretére való tekergetés. Huh, érthető eddig?

Itt is az ablakkeret ráragasztottam a fehér deszkás papírra. Az égősorom többi részét az oldal jobb felén vezettem ki, a két lap közé ragasztottam, ezzel mintegy fixáltam az égősor vezeték részét.

A fotós oldalt kraft kartonra ragasztottam, majd az égősor elemes részét ennek az oldalnak a hátuljához, a kraft kartonhoz ragasztottam.

A külső ablakkeretet néhol fehér repsztőfestékkel, majd enyhén csillogó hópasztával kentem le.

borító borító IMG_9380 IMG_9379

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!