A kávém és én…

szerző: Garabics Niki

…tökéletes párost alkotunk. Még szerencse, hogy az NCsD-nak ilyen címkéje is van! 🙂

Természetesen a fotón túl, még az alatta lévő barna-fehér mintás selyempapír határozta meg az oldalt, ami egyébként pont egy Starbucks kávézóból származik. Ebbe a papírba csomagoltak nekünk egy bögrét és hát mit csinál egy scrapbookos? Mindent elrak azzal, hogy: Ez talán még jó lesz valamire! És tessék!

IMG_0829-001

Szóval ennek a papírnak a színéből és mintájából indultam ki.

IMG_0835

Az eredeti elképzelés szerint csak a kávés fotót gondoltam az oldalra, de valami még hiányzott a kávé mellé. Hát én! 🙂 Ez a fotó rólam az asztalomon kallódott és bár vicces, de a szövegbuborékokhoz pont ez kell, hogy hiteles legyen az egész.

Még annyi, hogy a címkéket arany papírra ragasztottam és így is körbevágtam, természetesen hagyva egy kis arany peremet.

IMG_0841 IMG_0832

Nagyjából ennyi, azonban felhívnám a figyelmeteket a kis borítékra (kapcsos boríték?). Habár önálló díszítőelemként is megállja a helyét, de akár komment kártyát is tehetünk bele. Felhasználhatod hagyományos oldalon kép alá berejtve, vagy akár úgy ahogy én, kicsit hangsúlyosabban, vagy a SNAP és Project Life albumod készítése során, ugyanis belefér a tasakba és nagyon mutatós.

IMG_0836

És ami a bónusz, megmutatom, hogy hogyan készítsd el magadnak. Ehhez nem kell mást tenned, mint a mellékelt dokumentumot kinyomtatni, kivágni az ábrát, körberajzolni egy mintás papíron, újra kivágni, összehajtani, ragasztani és kész is.

kicsi boríték 11x6,5

2015-04-04

Ugye milyen egyszerű? Bármilyen papírból készítheted (még vellumból és selyempapírból is), illetve pecsételheted, domboríthatod, díszítheted kedvedre. (Szegecs helyett tehetsz bele milton kapcsot is akár, de teljesen simán is megállja a helyét 🙂 )

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!