A kis hableány

szerző: Ranga Sophie

Az idei családi nyaralásunk albumát már láthattátok, most pedig az egyik kedvenc nyaralós fotómmal készített oldalt mutatom.

Anyukám azt mondta, hogy teljesen elolvad, ha ezt a képet meglátja az unokájáról. Hát, most mit mondhatnék :D. Nekem is az egyik nagy kedvencem, és nem csak azért, mert szépnek és kecsesnek látom Emíliát, hanem mert tudom, hogy mennyire várta a nyaralást, hogy életében először -na jó, másodszor, de arra nem emlékszik- fürödhessen a tengerben. Olyan jó volt látni, hogy nem félt a víztől (nem úgy, mint az úszásoktatáson, ahol mindig hasfájásra panaszkodott, csak, hogy ne kelljen a vízbe mennie 😀 ). Szóval jó érzés ránézni, mert emlékszem, hogy milyen gyorsan levetkőzte a félelmét, és milyen önfeledten pancsoltak a húgával.

Az oldalhoz használt pikkelyek ötlete nem most született. Rég kitaláltam már, csak nyaralás híján, nyaralós fotó sem volt hozzá. Márpedig ezt más képpel nem akartam megvalósítani! Körlyukasztóval különböző színű papírokból, pauszból és fóliából vágtam köröket. Az alapkartonra pakolgattam őket, majd forgattam jobbra, forgattam balra, míg végül eldöntöttem, hogy ilyen lesz. Díszítettem pálmalevelekkel (…vagy mi is az, Kalib? Filodendron? 😀 ), szöveges chipboarddal, meg néhány szál zöld színű raffiával, és azt hiszem készen is volt … de akármilyen is, ezzel a fotóval különösen kedves nekem!

_MG_8006.1 _MG_8130.1 _MG_8113.1 _MG_8127.1 _MG_8105.1 _MG_8124.1 _MG_8126.1

Felhasznált anyagok:

Nagy pálmalevelek

Pici pálmalevelek

Éld át chipboard

#tengernél chipboard

Virágok

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!