A mi történetünk

Szerző: Ranga Sophie

Ezt az albumot még októberben készítettem a soron következő, negyedik X-et átlépő, néptáncos barátnőmnek. Nagyjából az átadás előtti utolsó pillanatban lett kész. Mindenképp szerettem volna megmutatni, de nem volt időm fotózni, ezért vissza kellett kunyiznom a tulajdonosától. Ahogy látszik, nem adta egykönnyen :D. 

A többi ”negyvenes” album előzményeit már leírtam itt http://www.noicsizma.scrapup.hu/egyeb/negyvenes-album/ és itt  http://www.noicsizma.scrapup.hu/egyeb/ujabb-negyvenes-album/ . A mostanit annyival egészítem ki, hogy Mónit már óvodás korom óta ismerem. Sokat beszélgettünk már életünk során és azt hiszem az ízlését is elég jól ismerem. Éppen ezért neki egy kicsit vintage stílusú, barnás-sárgás-bordós színvilágú albumot képzeltem.

Az album mérete 15*15 cm, becsukott állapotában. A formátuma picit rendhagyó. Nem is a középen nyíló borító, sokkal inkább a középről jobbra-balra nyíló oldalak miatt.  A lapozgatása úgy vettem észre, nem mindenkinek egyértelmű, pedig a lapozás irányát az oldalak szélére rakott, az aktuális oldal színével passzoló fülek segítik. A fotókat belefelé haladva a legrégebbitől a legutóbbiig rendeztem (…és most vettem észre, hogy nem is dátumoztam őket L … ) Az album alapja fehér karton, de minden oldalra egy-egy fél centivel kisebbre vágott, mintás papírt is ragasztottam. Sok virágos és leveles chipboardot használtam, mert picit megtöri a fényképek zsúfoltságát, ahogy a különböző méretű fotók is, amikkel nagyon szeretek játszani.

Néhány héten belül jelentkezem egy újabba ilyen albummal! … na jó… meg még persze mással is 😉

Felhasznált anyagok:

Rajzolt rózsák

Pipacsok

Hajtások

Cseresznye ágak

Cseresznye virágok

Fényképezz sokat matricaív

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!