A nagy nap

Szerző: Suhai Hajnal

Az idén két esküvöre is hivatalosak vagyunk. Az egyik esküvöre készült ez az album. Az " Ásó, kapa, nagykaland" alkotócsomagot tavaly vásároltam meg, mert  nagyon elegánsnak találtam és mert nagyon tetszett a finom pasztel szine, a pausz és arany fóliás papirjai. 

Az albumot próbáltam olyanra késziteni, hogy egy nem scrapbookos is könnyen tudja kezelni, illetve, hogy a  bele kerülö fényképek  mérete, ha csak lehetséges 4"x6" legyen. Mivel tudom, hogy egy esküvön rengeteg fénykép készül és mindegyiket ezért vagy azért szereti az ifjú pár, igy elég sok "zsebet" készitettem, ahol sok fényképnek lesz majd hely. Az album oldalai is kaptak plusz oldalakat, amelyek ide-oda nyithatóak, de ez majd a videón jól látszik. Van hely kommentnek és a kis tagekre a szülök vagy barátok is irhatnak pár sort a párnak.

Az albumot úgy épitettem fel, hogy a nagy nap minden fontos eseményéhez legyen egy oldal. Menyasszony, a völegény  készülödése (a leány és legény búcsú),  polgári esküvö, majd a templomi szertartás, aztán a party és a  legutolsó oldalpárra kerülhetnek a nászút fényképei. A boritóhoz textilbört használtam, itt meg kell jegyeznem, hogy igen ajánlatos a nagyon erös ragasztó használata, ha a textilbört a sörkartonhoz akarjátok ragasztani! 

Most jöjjön pár fénykép és a videó az albumról. 

Felhasznált termékek:

 

 

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!