Ábránd

szerző: Mayer Veronika

Ezen az oldalon semmi sem úgy alakult, mint ahogy elterveztem. Más fotóval, más elrendezéssel indult minden. Nagyon sokáig vacakoltam az eredeti fotóhoz a papír kiválasztásával. Már majdnem kedvem veszítettem, amikor szembe jött velem a felhasznált fénykép. Lesöpörtem mindent a kiválasztott papírokról, megforgattam a lapot és szinte rögtön összeállt az egész oldal.

Az alapkartonra a bejelölt helyre felvittem a pöttyös stencillel a gessot, fröcsköltem is egy kicsit. Száradás után hozzá varrtam ezt a szép virágos papírt, majd egy rózsaszín pöttyös tüllt, függőleges irányban még papírcsíkokat ragasztottam. A fénykép bal alsó sarkát virággal, csipivel, cérnával díszítettem. Felragasztottam a feliratot és a képkeretet.

1 2 3

Meglepődtem magamon, azt hiszem ilyen még nem volt: tudtam elszakadni az eredeti elképzeléstől, és nem kézzel- lábbal ragaszkodni hozzá. Tudom, hogy még mindig szenvednék, és nem akarna összeállni az oldal. Jó, hogy jött egy sugallat és félretettem az eredeti fotót. Természetesen a félretett fotóból is készül majd oldal, csak még várat magára az ihlet egy kicsit.

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!