#áfterötven

Szerző: Suhai Hajnal

Nem tudom ki hogyan van vele, de én szerettem és szeretem tartani a szülinapomat. Igaz most már, ha gyertyákat tennék a szülinapi tortára, azok csak nagyon egymás mellett és szükösen férnének el a torta tetején, olyan sok kellene belölük, de igy is jó egy picit megállni a mindennapok rohanásában és ünnepelni. Ilyenkor elgondolkodom a múlton, a jelenen, a 10kg-gal többön és a plusz egy két ráncocskán, de csak pillanatokra.  Valahol olvastam, hogy " az ötven éves nem öreg, csak régóta fiatal" 🙂 és milyen igaz, nemde?  

Ma egy egyszerü oldalt hoztam. Nem is tudok igazán sokat irni róla, mert egyszerü és számomra örömscrep volt. Az ötvenéves szülinapomra kaptam az ajándékokkal ezt a 10-es listát, amelyet egy scrapbook oldalba "foglaltam", igy megmarad majd öreg napjaimra  emlékként.  Jó lesz majd nevetni rajta, mint ahogyan anno és az oldal elkészitése közben  is jókat derültem úgy a listán, mint annak a szülinapi bulinak az emlékén.

Az oldal elkészitésénel a hátteret szokásomhoz hüen fröcsköltem, pacsmagoltam, de csak lightosan. A felhasznált dolgok mind maradékok, a chipik, az akril pöttyök, betümatricák, cimkék  és a fotó keretek is, amelyeket maradék papirból magam vágtam kézmüves szikével, vonalzó segitségével. Szerintem ez egy igazi "scrap" oldal lett.

Felhasznált anyagok:

Fehér alapkarton

 
 
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!