Ajtódísz

szerző: Győri Erika

Bár itt a blogon a chipik alternativ felhasználásának Fraupester a nagy mestere, bátorkodtam én is ilyen alkotást hozni.

Egy scrap-barátnőm még hónapokkal ezelőtt nekem adta azt az óriás labirintus szivet, amit ajándékba kapott egy akció keretében a Női Csizma webshopos megrendeléséhez. Ahogy lenni szokott, még nem tudtam, mire, de majd jó lesz valamire.

Arról nem volt elképzelésem, hogy egy ilyen nagy és hangsúlyos elemet hogyan lehet 12 inches oldalon felhasználni, így biztos voltam benne, hogy valami más lesz belőle.

Az ötlet onnan jött, hogy épp kézzel készített virágokat nézegettem a Pinterest-en. Próbálkoztam is, de nem volt az igazi. És akkor a jó öreg papírzsebkendő virág jutott eszembe. A méretet gyorsan kikísérleteztem és elővettem a “bolti” virágaimat. Nincs sok virágom –egyelőre-, a színekben pedig a fehér dominált.Épp megfelelő! Kiválogattam hozzá az összes rózsaszínt, az erőteljes szín kimondottam jól áll a kompozícióban.

Mivel a chipire nehezebben lehetett volna felrakni a díszeket, lévén, hogy nem egybefüggő felület, kellett egy hordozó, amit finom tüll anyaggal oldottam meg. Ragasztópisztollyal rögzítettem a chipboardra, majd a nagyobbaktól a kisebbek felé haladva kerültek fel a virágok. Helyet kapott egy égetett gyurma pillangó és pár szócimke is. És természetesen ágacskák chipboardból és sizzix-szel vágva.

Ajtodisz_GyoriE_1 Ajtodisz_GyoriE_2 Ajtodisz_GyoriE_3 Ajtodisz_GyoriE_5 Ajtodisz_GyoriE_6 Ajtodisz_GyoriE_7 Ajtodisz_GyoriE_8

Színben illeszkedő szalag is épp volt otthon. Érdemes sokfajta dolgot összegyűjteni, mert harminc centi szalagért ugyebár nem rohangálunk a rövidáru boltba…

Otthonunk dísze lett belőle.

Felhasznált termékek:

Ágacskaák chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/agacskak-562 

Nefelejcs virág http://www.noicsizma.hu/termek/nefelejcs-papirvirag-546

Magnólia virág http://www.noicsizma.hu/termek/magnolia-papirviragok-477

Színes csokor papírvirág http://www.noicsizma.hu/termek/szines-csokor-papirvirag-481

Mikulásvirág http://www.noicsizma.hu/termek/mikulasvirag-kicsi-640

Pillangó gyurmadísz http://www.noicsizma.hu/termek/pillangok-gyurmadisz-123

Szócimkék Project life-hoz http://www.noicsizma.hu/termek/szocimkek-project-life-hoz-359

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!