Állatos babakönyv

szerző: Fraupester

A nyár számunkra egyenlő a véget nem érő születésnapok és névnapok sorozatával. Szinte majdnem mindenki a közvetlen családból júniustól augusztusig ünnepeli valamijét! Így hát nem csoda, ha az elmúlt időszak nekem szinte csak az ajándékkészítésekről szól. Legkisebb unokahúgom, a kisfiam születésnapja előtt egy nappal ünnepelte egy éves születésnapját.

Egy ilyen pici lányak nehéz olyan ajándékot adni, aminek érdemben tud örülni, de egy kis agyalás után jött az ötlet, hogy mégis mivel is tudnék neki nagy örömet szerezni.  A quiet book-ok az elmúlt időszakban nagyon nagy lázban tartják a szülőket, mondjuk épp annyira, mint a gyerkőcöket. A környezetemben meg sem tudom számolni, hogy már hányan készítettek ilyet, mondanom sem kell én is nagy kedvet éreztem hozzá, de végül egészen másba fogtam. Így született meg az állatos lapozós kis könyv, amelynek az alapját a kör alakú filc album adta.

001 003 004

Nagyon nagy könnyebbség volt, hogy nekem már az album kivágásával, körbevarrásával és szegecselésével nem kellett foglalkoznom.  Óvatosan csak félig varrtam az alapra az állatokat, hogy a másik oldalra ne üssön át a cérna. A végeredmény pedig egy nagyon színes és vidám kis könyv lett. 

002 005

 

Felhasznált anyagok:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!