Anyák napi „bonbon”

Szerző: Garabics Niki

Hosszú szünet után azt hiszem a lehető legjobb témával és a hozzá illő alkotócsomaggal kezdtem a visszarázódást. Már nagyon hiányzott a scrapbook.

Az elmúlt időszak hosszú betegeskedései, az álmatlan éjszakák és vigyázó, őrző, óvó szemeink újra felelevenítik bennem azt a gondolatot, hogy édesanyám mennyi, de mennyi mindent tett meg értem. Csak én voltam neki. Mindig azt mondta, hogy neki ez a gondoskodás, a fáradhatatlan „őrjárat” teljesen természetes volt. Most már megértem, mert nekem is az. Mégis mindig ott motoszkál bennem, hogy vajon jó anya vagyok-e, vajon jól csinálom-e? Sokszor bizony elbizonytalanodom… (Gondolom nem vagyok ezzel egyedül.) Aztán jön édesanyám, aki csak annyit mond, hogy ő nem bírt volna három gyerekkel. De én tudom, hogy igen. J

Gondolkodtam, hogy mégis milyen formában tudnám neki megköszönni, hogy ő az én bástyám és világítótornyom egy személyben? Aztán a legegyszerűbb formája jutott eszembe: „tükröt tartok elé”. Egy bonbonos doboznyi fotógirlanddal köszönve meg mindazt, amit tőle tanultam: A szeretet minden előtt!

Ami a kivitelezést illeti: Kerestem egy dobozt, lefestettem akril festékkel és akkora köröket vágtam (akár egy pohár segítségével is lehet), ami beleillett. A mintás papírokat a fotó hátuljára ragasztottam, ide lehet írni az adott fotóhoz kapcsolódó történetet, kommentet, vagy esetleg a gyerekek is rajzolhatnak rá. A körök közé a ragasztás előtt szalagot feszítettem ki, így a dobozból cikkcakk formában emelkednek ki. A fotókat az alkotócsomaghoz tartozó matricákkal és chipikkel díszítettem. Az utolsó fotó végére pedig gyöngyökből és hímzőfonalból készítettem díszt.

Felhasznált termékek:

Ezt mind tőled tanultam alkotócsomag

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!