Anyák napi képeslapok

Szerző: Ranga Sophie

Sok olyan scrapbookos ismerősöm van, akik valamely állatmenhely támogatására rendezett aukcióhoz ajánlották fel alkotásaikat.

Nekünk még nincs kutyánk (szoktam mondani viccesen, hogy nekünk gyerekeink vannak J.), de sokra tartom azokat, akik töretlen lendülettel mentik, gondozzák a megunt, kidobott állatokat. Pomázon is van egy menhely, aminek sorsát néhány tizen-, huszonéves fiatal is a lelkén viseli. Rendszeresen látogatják, tisztában vannak a nehézségeikkel. Aztán gondoltak egy merészet, és hihetetlen profizmussal jótékonysági estet szerveztek a menhely javára. Lebeszélték a helyszínt, fellépőkkel egyeztettek, megtervezték a programot, plakátot készítettek, szórólapoztak… és felajánlásokat gyűjtöttek a tombolához. Erre az alkalomra, és a közelgő anyák napjára gondolva készítettem én is két képeslapot.

Az egyik egy nagyon egyszerű, minimál lap, alig észrevehető shaker boxxal a feliratos chipboard alatt. A másik egy picit munkásabb, amihez az anyák napi készlet egyik papírjából vágtam ki a virágokat. A téglalap formájú alap sarkába egy csapott kört vágtam, amire aztán fóliát ragasztottam. A virágok alatti részen bélyegeztem, és fröcsköltem, aztán a köríven elhelyeztem a virágokat, némi eltartással a papírtól.

Az esten nem tudok részt venni, amit a színvonalas műsor miatt is sajnálok! De bízom benne, hogy sokakat megmozgat és, hogy várakozáson felüli lesz az adakozókedv! Aztán ki tudja… ha már felelősséggel tudunk vállalni, egyszer talán ott lelünk hű társat a családunk mellé.

Felhasznált termékek:

Virágosat álmodtam papírkészlet

Hálás vagyok chipboard 

Köszönöm chipboard 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!