Aranyhaj és a nagy gubanc

szerző: Tihany Tamara

Eddig nem készítettem még fotó nélküli oldalt, de Czencz Viki kihívása nagyon inspirált. Hazugság lenne azt állítani, hogy azonnal tudtam hogyan oldom meg…

Az ötletet egy sajnálatos esemény adta, mikoris Dorcikám néhány napja belevágott a hajába, annyira durván, hogy konkrétan az egyik oldalon fülig ér egy hatalmas tincs, így muszáj volt picit igazítanom az haján, hogy vállalhatóbb legyen. A hajvágás után csak néztem bánatosan azt a nagy kupac aranyhajat, és arra gondoltam, hogy ezt meg kéne őrízzem valahogy. Aztán a kezembe akadtak az új csodás kis keretek, és kezdett összeállni a dolog a fejemben.

A kereteket fehérre festettem, az egyikre pedig, amiben kényelmesen elfért egy tincs haj, először egy darabka írásvetítőfóliát ragasztottam, majd 3D ragasztószalagot tettem, duplán. Aztán bele a tincset, néhány flittert, és egy papírt a hátuljára, amivel lezártam.

IMG_8433

A többi kis keretbe is különlegességeket szántam: az egyikbe rózsás backgroundot vágtam, kettőbe pedig a kis csipke stencillel, Pentart repedőpasztával és vízfestékkel készítettem különleges hátteret.

IMG_8437

IMG_8438

IMG_8425 IMG_8430 A fehér keretek alatt csodásan mutatott a Rustic Elegance papír, amit szintén repedő pasztával és NCsD stencilekkel tettem izgalmasabbá. Ezután fehér krepp papírt rétegeztem a papírcsík alá, tettem még néhány rózsaszín strasszt, és arany pacát, és késznek nyilvánítottam.

IMG_8439 IMG_8447

Ami feltűnhet, hogy nem írtam kommentárt. Ennek az az oka, hogy magát a storyt a PL albumomban örzöm majd meg, ezen az oldalon csak a hajat szerettem volna "konzerválni".

2 hozzászólás

  1. Hát, ez durván jó!!!! Nagyon-nagyon ötletes. 🙂 A barna "hajópadló mintás" papír honnan szerezhető be Tamcsi?

    • Szia Zsófi! Köszi, örülök, hogy tetszik 🙂 A papír a Rustic Elegance készletből van, és én Pippinél vettem 🙂

Hozzászólás most!