Az én családom

szerző: Dömötör Petra

Sziasztok!

Óriási öröm számomra, hogy vendégalkotóként megmutathatom néhány alkotásomat a NőiCsizma DESIGN Blogján. Köszönöm a bizalmat Edit, és Lányok!

Ahogy kutattam a fotóim között, keresgélve hogy miből is alkossak Nektek az első vendégposztomhoz, rábukkantam erre a fotósorozatra, ami még két évvel ezelőtt – a scrapbook világával való találkozásom előtt – készült. Nem volt még megszkreppelve ez a családi fotózás – hát most eljött az ideje. Imádom ezeket a képeket, némi elfogultságtól vezérelve át is írtam az oldal közepén lévő feliraton a you-t we-re, azaz MI vagyunk csodaszépek kívül-belül 😀

A Virágosat álmodtam papírkészlet szerelem volt első látásra. Fiús anyukaként kicsit nehezebb dolgom lesz a mesés rózsaszínű papírokat is felhasználni, de találok nekik is helyet majd, az biztos. A mostani oldalamon a csodaszép zöld alapon fehér-ekrü-barack színű virágos papírral dolgoztam, ami nagyon jól illett a Margit-szigeten készült üde fotókhoz. A doodles background gigacsipi képkeretei alatt jó sokáig tologattam a papírokat, fényképeket, textileket, amíg összeállt az oldal. Visszafogottan díszítettem utána, hogy az amúgy is teli oldalon ne vonjam el teljesen a figyelmet a fényképekről. Néhány csipi, a Generiációk alkotócsomagban lévő szupercuki farmer szívek, két masni, kevés szív flitterke és néhány arany spricc, kész is volt. Szeretem a kékes-zöldes oldalakat, remélem Nektek is tetszik, fogadjátok sok szeretettel!

 

Felhasznált termékek:

Doodles background

Virágosat álmodtam papírkészlet

Szívembe vésve – mini

Kötődés

Mosolyírás – mini

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!