Az én színem

Szerző:Suhai Hajnal

Volt egy fényképem, amelyet kinyomtattam, elvittem klubokra és a szedresi táborba is, de valahogy sehogyan nem lett felhasználva.  Aztán amikor  Edit átküldte a "A divat én vagyok"   alkotócsomagról készült fotókat és megláttam a papirokról készült képeket, egyböl tudtam, hogy na most jött el az én fényképem ideje is. Tetszett a papirok vagány, aszimetrikus mintázata és tetszett nagyon a kék virágos papir is.

Az "Öltözködös játék" kártyaiv egyik kártyáját is egyböl kiszúrtam és éreztem, hogy az is rákerül az oldalra, de erre késöbb visszatérek. Mondhatni, amig végignéztem az alkotócsomag fotóit, fejben többé-kevésbé összeállt az oldal. Mivel rajta a papirok aszimetrikus mintázatát szerettem volna hangsúlyozni, a csomag mellé rendeltem még egy papir készletet.

Szokásom szerint az alapkartonra háromféle rózsaszinü gelatossal pacsmagoltam, fröcsköltem. Aztán kivágtam a papirokból ezt a mintázatot, a papirok széleit öregbitettem, a vonalak mentén rávarrtam az alapkartonra és végül majdnem  középre rákerült a fotó. A virágok kivágása  a „fürgekispapirvágóollóm" segitségével elég hamar elkészült, de azért nem volt egyperces feladat. Többek között ezért az aprólékos munkáért (is) szeretem a scrappbookot, mert tiszta flow érzés,  amig kivágom a virágokat vagy tologatom a kiegészitöket a papiron.  Azután meg a kézzel készült "kivágat" szerintem azért szebb a géppel vágottnál (ezzel nyugtatgatom magam, mert nem lettek olyan tökéletesek ), mert hát olyan egyedi:-):  itt szalad bele a kisolló, ott nem vág szépen körbe :-).

A kártyaiv, amelyet ez elején emlitettem, bekerült a fénykép mögé, a hátára irtam a fénykép történetét, az elején levö idézetet igyekezni fogok nem elfelejteni túl a hetvenen is :-). Az oldalra felkerült még pár pötty Nuvo is, amely szinte már a kezemhez nött, mivel olyan jó vele oda-pöttyenteni pont ahová szeretnék, ellentétben a festék + ecset kombótól, amelynek saját akarata van – oda pöttyen, ahová akar, nem ahová én szeretném. Ilyen lett az oldal.

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!