B, min t Boróka

Szerző: Ranga Spophie

Annyiszor írtam már imádott gyerekeimről, hogy ma sztori nélkül hagylak benneteket… egyébként is, ez egy ”csak úgy oldal”… azaz pici előzménye mégis van, de csattanós történetre ne számítsatok J

Sokan tudják rólam, hogy nagyon szeretek turkálókban vadászni. Az utóbbi években ugyan ritkán jutok el, azért a nyaralásunk előtt egy igen eredményes két órát sikerült szakítanom magamnak. Az egyik kedvencem Borókának találtam: egy lágy esésű, gazdagon hímzett felsőt, bolytokkal. Imádom rajta! Mikor a napokban felvette, gyorsan készítettem is egy polaroid fotót, amin végül a felső tökre nem látszik 😀 Ő viszont annyira bájos, hogy egészen megihletett!

A technikai részét is elmesélem. Például, hogy a festegetés miatt akvarell papírra dolgoztam. Először ceruzával halványan felrajzoltam a duci ”B” betűt, majd vízfestékkel megfestetem. Mikor megszáradt, bélyegeztem, modell pasztával stencileztem, majd direkt ilyen esetlenül körbevarrtam háromszor. Óvatosan összepacáztam fekete tintával a bal felső és a jobb alsó sarkot. Belőttem a fotó helyét, ahova felragasztottam egy darab gézt. A fotó alá két, a fényképnél picit nagyobb, mintás papírt tettem. Felragasztottam pár virágos és levél chipboardot, a papírvirágokat pedig gondosan kivágtam, majd szép sűrűn felragasztottam őket is.

Szeretem oldal lett, mert nekem hasonlóan meseszerű, mint amilyennek Borókám gyönyörű világát képzelem.

Felhasznált anyagok:

Az erdő királynője kivágóív

Anyák napi csokrok

Vintage masinák

Kattints! papírkészlet

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!