Babett

szerző: Suhai Hajnal

Az úgy volt, hogy decemberben Tihanyban ragadtunk, előre látott, nem előre látott és tervezett okokból kifolyólag. Az idő telt, a Karácsony jött és az Angyal járt (nálunk ő hozza az ajándékot). Hozta is az ajándékot, de nem az ideiglenes, hanem az állandó lakhelyre, így januárban hazaérve még egyszer Karácsonyom volt. Kibontva az ajándékot a szívünkhöz kaptunk: én az örömtöl: Jujj varrógép!!!  a férjem: Úristen ez tiszta barbisbabarózsaszín, én nem ilyet, hanem mentát rendeltem.

így is volt, a szállitólevél ezt igazolta. Na most mi legyen, kérdi a férjem, visszaküldjük Babettet? Hát így lett a varrógép Babett, babarózsaszín és a koromhoz képest nagyon csajszis, de olyan mint a magyar narancs : AZ ENYÈM. Ha már a varrógépem  nevet is kapott a keresztségben, muszáj  volt egy oldalt készítenem róla.

 

Két darab A4-es papírt használtam a “Te & Én” papírkészletböl (így derül  ki, hogy a Valentin Napos papirkészlet milyen sokféle képpen használható)  és egy 12" fehér alapkartont, amelye picit gelatossal pacáztam, fröcsköltem. 

A hímzörámák adták magukat és szinte hihetetlen, de a matricák is, amelyek az alkotócsomagban voltak "csupa-csupa szerelmes szöveggel" :-), itt is megállták a helyüket.  

Ilyen lett, remélem tetszik Nektek is!

Felhasznált anyagok:

 

Fehér alapkarton

Hímzőrámák

Te&én papírkészlet A4

Tavaszi ágacskák mini

Te vagy a meggy a muffinom tetején

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!