Balatoni herkentyűk

szerző: Tihany Tamara

A tavaly nyári fotóinkat nem sikerült feldolgoznom még, egy éve kallódnak előhívva a dobozomban. Mikor megérkeztek az idei nyári újdonságok, azonnal tudtam, hogy ezekhez nyúlok…és kiválasztottam egy képet Lackóról, amint nagy elánnal és egy halász hálóval veti magát a Balatonba, hogy kedvenc szenvedélyének hódoljon (azaz az élővilág riogatásának 😀 ).

Eredetileg egészen más terveim voltak a balatonos stencillel. Olyan hagyományos módon akartam használni, kis tinta, szivacs, kész. De aztán gondolkodtam, hogyan is lehetne egy kicsit különlegesebb megoldást kitalálni. 

És akkor beugrottak a mini tengeri herkenytűk, amik shaker pockethoz lettek kitalálva! Ez az, ötvözöm ezt a két dolgot! Igaz, hogy a Balatonban viszonylag ritka a tengeri csillag vagy a csikóhal, de annyi baj legyen, ne vesszünk el a részletekben! 😀

Körberajzoltam a stencilt, aztán egy körömvágóollóval kivágtam. És műanyag tasakba (ami eredetileg valaminek a csomagolása volt) beletöltöttem a mini tengeri herkenyytűket és némi flittert, majd a Balaton forma alá ragasztottam. Ezután az egészet felragasztottam egy mintás papírra.

IMG_5374 IMG_5376

Voltaképpen ennyi volt a technikásabb rész, ami ezután következett, az már  gyerekjáték volt 🙂 Fotó, papírok, rétegzés, kész. 🙂

IMG_5371 IMG_5377

Van ám más tervem is a balatonos stencillel, ha kész lesz megmutatom, rendben? 🙂

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!