Ballag már…

Szerző: Ranga Sophie

Tanév vége közeledtével lelkes barátnőim annyira bereklámozták a scrapbookos munkásságom, hogy szülőtársaikat megnyerve, több tanítónéninek is készítek ballagási albumot.

Az élet néha visszakanyarít helyekhez, helyzetekhez, emberekhez… Az egyik tanítónéni az öcsém alsó tagozatos osztályfőnöke volt. Nagyon jó tanító, szeretik a gyerekek! Szigorú, következetes, de csupaszív. Az öcsém egyik esete, amin mindig vigyorgok, mikor elsőben, a tanóra közepén felállt és sétált egyet a padok között. Anna néni kedvesen megkérdezte, mit csinál, ő meg őszintén megmondta, hogy elfáradt és már nem tud figyelni. A tanítónéni mosolyogva mesélte anyukámnak, és elmondta, hogy mennyire szereti a karakán, egyenes gyerekeket J

Az ő meglepetéséhez négy év emlékeit gyűjtöttük össze, és ebből készült ez az igen nagy terjedelmű album. Kifejezett kérés volt, hogy romantikus stílusú legyen. Az oldalak mérete 20×20 cm. Nagy újításokra a hatalmas mennyiségű fotó miatt nem igazán volt lehetőségem. Az oldalakon a háttérnek ragasztott papírokat téptem, rengeteg chipboard keretet és címkét használtam, no meg a most annyira kedvelt, ollóval kivágott virágokat. A papírok kiválasztását egyébként nagyban nehezítette, hogy a fotók között semmilyen egység nem volt. Azt hiszem, úgy egy napot ültem a kipakolt képek és papírok felett :D. A végére egyészen jól összeállt és legalább stílusában megtaláltam az egységet.

Ez egy igazán tartalmas album! Bízom benne, hogy a szülők értékelik majd… és, hogy a munkám által újabb követőket szerzek a scrapbooknak ;).

Felhasznált anyagok:

„Ballag már…” chipboard

Doodle keretek

Kézzel rajzolt keretek

Tavaszi keretek és koszorúk

Ahogy tetszik címkecsomag

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!