Barcelona

szerző: Ranga Sophie

Anyukám hatvanadik születésnapjára kitalált ajándékot és az átadáshoz készített borítékot itt is megmutattam anno. Sokszor emlegette azelőtt, hogy életében legalább egyszer szeretné látni a Sagrada Familiát, így a húgommal jól megleptük egy lányos-unokás barcelonai úttal! Ennek lassan egy éve már, de csak nemrég kerültek a kezembe az ott készült fotók. Szeretnék egyszer valami extra albumot csinálni a tömérdek képből (tán anyukám idei születésnapjára el is készül), addig viszont ebbe az oldalba sűrítettem össze az emlékezetes pillanatokat – önző módon magamnak 😀 .

Imádom Barcelonát! Ha nem itt laknék, akkor tuti Barcelonában! Nászúton voltam először ott, és már akkor beleszerettem (jaj, nem a férjembe, őt már korábban, és azóta is szeretem 😛 ). Eredetileg csak három napot töltöttünk volna a városban, de annyira tetszett, hogy ráhúztunk még kettőt! Mindig azt mondtam, hogy olyan vagyok, mint egy olasz, de Barcelona után inkább szerettem volna katalán lenni ;). Rajongója vagyok az építészetének, az embereknek, az ételeknek, a sokszínűgének, ahogy a modern és régi keveredik …

Nem csoda, hogy nem tudtam, csak egyetlen képet választani az oldalamra. A csapott kör ötlete nem is tudom már honnan ered, de jót kirakóztam, mire összeállt. A felirat alá színes papírdarabokat vágtam, gyenge próbálkozás Gaudi után, de egészen jól mutat. Az egyik kedvenc chipboardom a kisházas, hát ebből is tettem párat. És hogy ne legyen olyan üres a kör melletti fehér terület, még jól össze is fröcsköltem texture spay-vel.

_MG_5701.1 _MG_5705.1 _MG_5707.1 _MG_5713.1 _MG_5719.1 _MG_5721.1

Anyukámnak még nem mertem megmutatni, hátha sosem kerül vissza :D.

 

Felhasznált anyagok:

Emeletes házak: http://www.noicsizma.hu/termek/emeletes-hazak-944

geometrikus címek:  http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-cimek-2-893

Ahogy tetszik címke csomag: http://www.noicsizma.hu/termek/lab-2-234

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!