Bármikor jöhetsz!

szerző: Ranga Sophie

Amióta beszereztem az Instax mini fényképezőgépemet, azóta sorakoznak a hűtőszekrényen a jobbnál jobb polroid fotók! Az esküvős albumon kívül tulajdonképpen nem sikerült még egyetlen scrapbook alkotásban sem felhasználnom őket. Valahogy szerves részét képezik a hűtőnek, csak már nincs rajra szabad hely. 😀

Mikor láttam az újdonságok között, én teljesen beleszerettem ebbe a magnóliás körbe! Azt gondoltam, mennyire jól mutatna óriás fotóval! És olyan kivételezett helyzetben vagyok, hogy nekem személyesen szállították házhoz Tamcsiék, csak hát éppen akkor nem volt ilyen méretű képem itthon (meg persze azóta sincs 😛 ) … Na, akkor jutott eszembe, hogy rólunk és kedvenc unokabátyámról –aki olyan, mintha a testvérem lenne, és aki bizonyos időközönként, túlélő/kaland órákra vállalkozik nálunk önként, nem mellesleg úgy néz ki, mint Beckham- szóval a rólunk készült fotók végre megtalálták méltó helyüket!

A Cocoa Vanilla Studio ”Wild at Heart” papírkészletét használtam, ami szintén nagy szerelem most (ezért ebből másra is számíthattok tőlem a közeljövőben, hihi). Alapnak először egy mintás papírt választottam a készletből, de túl élénknek találtam, ezért visszanyúltam a jól bevált festéshez: Ecoline festékekkel, akvarell papírra készítettem a hátteret. A keretet duplán levarrtam vastagabb sárga cérnával, majd a körív belső felére bélyegeztem írásos bélyegzővel. A polaroidok alá tageket vágtam, ezek jól kiemelik a fotókat. A táborban Flórától tanult trükköt is alkalmaztam, és kivágtam egy virágot az egyik mintás papírból. A befejezéshez még pár apró kiegészítőt használtam a készletben levő matricaívről, illetve az NCSD magyar nyelvű matricáiból.

_MG_6704.1 _MG_6635.1 _MG_6668.1 _MG_6688.1 _MG_6692.1 _MG_6700.1 _MG_6703.1

Picit nehezen indult, de a végére egész jól kikerekedett a dolog, nem? 😉

 

Felhasznált anyagok:

Nagy magnóliás kör: http://www.noicsizma.hu/termek/magnolias-nagy-kor-1143

200 kifejezés-matrica: http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

Mesés az élet matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!