BEAuty- Fotócserés játék 2016 3. rész

Tavaly év elején nagy sikere volt a csapat fotócserés játékából készült játéknak, ezért arra gondoltunk, hogy ismételjük meg idén is. 🙂 Nyolc napon át (mivel Niki sajnos nem vett részt idén a játékban) minden nap megmutatunk egy oldalt leírással, de szerző nélkül, itt a blogon. A kilencedik napon pedig tippelnetek kell majd, hogy szerintetek melyik oldalt ki készítette. A helyes megfejtő természetesen idén sem marad ajándék nélkül! 🙂 (a szerk.- Tamcsi)

Következzen a harmadik oldal:

Az úgy volt, hogy a Beus két fotót is küldött, vagyis ugyanazt fekete-fehérben és színesben. Mondjuk már ezt sem értettem, mert amelyik fotónak ilyen szép színei vannak, azt még a Kalib se herélné ki fekete-fehérítéssel, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy melyiket fogom használni.

Végtelen mázlimra pont volt otthon ilyen színvilágú maradék papírom, és az is elég biztos volt, hogy a filmrajongó, gyönyörűen mosolygó Beushoz a csillagos tematikát passzítom (értitek, star, na), micsoda szerencse, hogy van itthon csillag formanyomó.

01 02 03 04 05 06 07 08 09

És mivel ez mégiscsak egy ünnepi alkalom volt, karácsony, meg minden, még varrtam is, mert karácsonykor az jár. És van még az oldalon egy szójáték is, amire nagyon büszke vagyok, mert nem vagyok igazán a szavak embere, mégis leesett ez a poén, ahogy a betűket rendezgettem. Megtaláljátok?

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!