Beautiful

szerző: Hámos Beáta
Ismeritek az érzést, amikor hasonló érdeklődésű emberekkel tölthettek együtt egy kis időt? Amikor fél szavakból is értitek egymást, amikor a kedvenc hobbitokról beszélgettek? A scrapbookozás arra is jó, hogy felnőtt fejjel tegyetek szert új barátokra!

Ezért tartjuk a scrapbook klubokat – és mindenkit arra bíztatunk, hogy jöjjön el, vagy ha nem teheti, akkor a közvetlen környezetében lévő barátait gyűjtse össze és tartsanak egy klassz scrapbookos estét, amikor önfeledten alkothatnak.

Ez az oldalam pont így jött létre: sokan összegyűltünk és egy játék keretei közt mindenki hozzárakott egy kicsit az oldalamhoz. A végén pedig az alapkoncepciót felhasználva játszi könnyedséggel összedobtam ezt a pöttyös alkotást, ami így végképp közel került a szívemhez.

047

045

A NőiCsizma Design polaroid keretei rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak: nem kell pont méretre vágni a fotót hozzá, ha nagyobb a fotónk, akkor is nyugodtan ráhelyezhetjük – így kiemelhetjük a fotón a fontosabb részeket.

044

A papíron kívül próbáljunk ki más textúrákat is vegyíteni, ettől lesz izgalmas az oldalunk. Én imádtam a textil háromszögeket felhasználni: befejezett hatást adtak az alkotásnak.

043

Ami még megkönnyítette és harmonikussá tette az oldalt, az az egységes papírkészlet felhasználása – de erről majd legközelebb mesélünk…

HB_alairas

 

 

 

 

 

Szerelmes témájú, 3D írásos polaroid keret

Textil háromszögek

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!