Belesni az ablakon át–fotócserés játék 4. rész

szerző:?

Fokozódik a helyzet, majdnem túl vagyunk az oldalak felén. Reméljük, most már végképp belezavarodott mindenki a tippjeibe, pedig még mindig hátra van négy oldal :). Figyeljétek az apró részleteket, és a kezünket, mert csalunk! 🙂

A játékszabályokat tudjátok: a NCsD csapat karácsonyi fotócserés játékának alkotásait látjátok, ti pedig a legvégén, amikor már mind a hét oldalt megmutattuk, kitalálhatjátok (ha tudjátok), hogy melyiket ki készítette. Hajrá!

Némi plusz info a mai oldalhoz is jár! 🙂 Íme:

"Amikor a csapat kitalálta a fotócserés játékot, akkor én már igencsak karácsonyi hangulatban égtem. Ezért, amikor megláttam Edit fotójat, tudtam, hogy karácsonyhoz kötődő oldalt fogok kesziteni Neki. Sokáig néztem a fotót, ezt a tökéletesen elkapott pillanatot és két szó jutott róla eszembe: szétáradó szeretet. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha minden csaladban ilyen harmónia, összetartás és szeretet uralkodna. Aztán kicsit elkalandoztak a gondolataim, és házakat lattam magam elött, amelyek ablakain betekintve hasonló kép fogad, mint Edit fotójan. Így jutottam el a két oldalas (kihajtható) oldal, valamint az ablak gondolatáig. Innen pedig már egyenes út vezetett az égősorig! :-)"

IMG_9365 IMG_9379 IMG_9367 IMG_9380 IMG_9381 IMG_9397 IMG_9376

2 hozzászólás

 1. Wow! Fantasztikusan ötletes oldal!
  Érdekelne, hogy a színátmenetes oldal és rajta a mindenféle csillag, hópehely stb. házilag készült, vagy maga a papír ilyen volt?

  • Tamcsi

   Ha vége a játéknak, az oldal alkotója válaszol majd, ok? 🙂
    

Hozzászólás most!