Búcsúzás

szerző: Mayer Veronika

Elszaladnak az évek. Már a keresztfiam is elballagott az óvodából, pedig még csak most kezdte. Húgom, mint SZMK-s szülő megkért, hogy segítsek nekik a búcsú ajándék elkészítésében. Sn@p album és a tasakos megoldás mellett döntöttek. Ennek én azért is örültem, mert ebben otthon érzem magam, illetve mert tudtam, hogy nem sok idő áll majd a rendelkezésünkre, így ez lesz a leggyorsabb megoldás is.

Három gyönyörű sn@p albumot vettek, aminek a borítóját minimálisan díszítettem. A nyitóoldalra a gyerekek 5×5 –ös képei kerültek és a névsor. A borító színéhez igazodva válogattuk össze a kártyákat. Minden 4-be osztott tasakba két fotó, egy kártya és egy „különleges” megoldás került, ami nem más volt, mint tasakok flitterekkel, csipikkel megtöltve, vagy pauszpapírra nyomtatot szövegek, hímzett csipik, varrott szívek, keresztszemes formák. Minden gyerek készített egy rajzot az óvó néninek és a dadusnak. Így egy oldalpár a rajzzal és a fotóval egy gyerekhez tartozott.

1 4 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20

A csomagolást Fóliás Jucitól  kapta a húgom. A dobozokat dc-fix fóliával vonták be, amit csak egy tulipános csipivel és a nevelők nevével díszítettünk.

3 2

Jó volt látni az nevelők arcát, amikor végig lapozták a könyveket. Meghatódtak, csodálkoztak, gyönyörködtek.  Azt hiszem, sikerült őket egy különleges ajándékkal meglepniük.

Felhasznált termékék:

Geometrikus szívek: http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-szivek-730

Tulipán chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/tulipan-csokor-1180

Chipboard kártya: http://www.noicsizma.hu/termek/hurra-tavasz-chipboard-kartyak-1101

Befőttes üveg: http://www.noicsizma.hu/termek/cimkezett-befottes-uveg-sziluettek-900

Köszönöm chipboard feliratok:http://www.noicsizma.hu/termek/koszonom-chipboard-csomag-1164

Gravírozott szívek: http://www.noicsizma.hu/termek/gravirozott-szivek-1052

Hímezhető medálok: http://www.noicsizma.hu/termek/himezheto-medalok-kicsi-1077

matricák: http://www.noicsizma.hu/termek/mi-igy-szorakozunk-matricaiv-908

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!