Büszke vagyok rá!

szerző: Kocur Márta

Bár a csapattagok előttem már javában karácsonyi lázban égnek, én még a nyári-őszi élményeinket igyekszem feldolgozni, a csigatempó teljes nyugalmával 😀 (Úgyhogy hamarosan hozok egy nyaralós albumot is J )

Augusztus utolsó napjait, az ovikezdés előtti hetet igyekeztünk Annánknak izgalmassá varázsolni, de sajnos egy kisebb baleset közbeszólt. Előtte viszont volt egy nagyszülős napja, tesó és szülők nélkül, jessz! J Anna kicsi korától imádja az állatokat, szerencsénkre a nagyszülőknél „testközelről” találkozik is velük, és igyekszünk viszonylag gyakran állatkertbe is menni, hogy az egzotikusabb állatfajokkal is megismerkedjen, ne csak könyvekből lássa azokat. A szüleim lakhelyétől kb. 10 kilométerre található egy tigris farm, ahol 6 megtermett tigris él kölykeikkel és egy oroszlánnal egy elzárt, ám nagyon rendezett környezetben, gondozóik teljesen önkéntes alapon viselik gondjaikat. Itt már többször jártunk, ám ezúttal olyan szerencséjük volt, hogy a tigriskölyköt meg lehetett simogatni. Persze, álmában. Amikor elküldte a húgom ezt a mobilfotót, gondoltam magamban, melyik játéküzletbe vihették el Annát… Aztán, mint a filmekben, hirtelen felkapcsolták a fejemben a villanyt, és hangosan felkiáltottam: „Miii?!” Szóval emiatt szeretettem volna az én bátor lánykámról oldalt készíteni, amiért ilyen mosolygósan, bátran, büszkén odamerészkedett a tigris mellé (pedig köztudottan nagyon félős egy gyerek).

Ami az oldal technikai részét illeti, a nagyon cuki Hello Zoo! alkotócsomagból készítettem el, szinte semmi más sem kellett hozzá. A PL kártyákat a fotó méretéhez igazítottam, szétvágtam, a két csipi állatka mögé pedig rózsaszín pauszt ragasztottam, hogy kicsit kitűnjenek. Annyira kis édesek ezek az állatkák, legszívesebben az összeset felragasztottam volna! Színben nagyon jól használható ez a készlet, és úgy örülök, hogy tökéletesen passzol a Cute Girl papírokhoz is J Persze, elengedhetetlen volt még egy-két matrica, pacázás, és úgy gondoltam, összeállt az oldal. Kommentben sajnos gyönge vagyok, de utólag lehet, kerül még rá.

Nektek hogy tetszik?

1

3

4

5

6

Felhasznált termékek:

Hello Zoo! alkotócsomag

Mesés az élet – matricaív

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!