Cherish these moments

szerző: ?

Azt írtátok, nagyon szeretitek a fotócserés oldalainkat, amiket karácsonyra szoktunk ajándékozni egymásnak a csapatban, és izgatottan várjátok a játékot! 🙂
Így most 1 héten keresztük megmutatunk nektek naponta 2 oldalt, majd jövő hét elején tippelhettek, melyiket ki  készítette! És természetesen a legjobban tippelő idén sem marad ajándék nélkül! (Tamcsi nem játszik 😀 )

A Juliatól kapott fotó sajnos nem tudom, hol készült, engem viszont egy tengerpartra emlékeztetett. Így arra gondoltam, az oldalon tovább viszem a fényképen látható buja zöld növényzetet. Elővettem minden trópusi kiegészítőt a készletemből: trópusi leveleket, flamingó, hibiszkusz chipboardokat, és a Cocoa Vanilla Studio Endless Summer készletét, melyben szintén megtalálhatóak ezek az elemek.

Az oldal hamar összeállt: a kiegészítők nagy részét a fénykép körül helyeztem el, de hogy meglegyen az oldal egyensúlya, a bal felső sarkot is díszítettem. A címmel és a matricákkal a fénykép lényegére, a szerető családra fókuszáltam a figyelmet: Cherish these moments, azaz Becsüld meg ezeket a pillanatokat!

Felhasznált termékek:

Pálmalevelek maxi

Pálmalevelek mini

Trópusi nyár

Gravírozott szívek

200 kifejezés matricaív

Betűkészlet matrica

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!