Csak csajok

Szerző: Suhai Hajni

Az a fajta scrapbookos vagyok (még), aki  nem dob ki  egyetlen papirfecnit sem. Igy a mostani oldalamnál jól jöttek a megörzött "kincsek". Az oldal elkészitésénél a NCsD  "Virágosat álmodtam" , "A divat én vagyok", "Kishercegnö" és a "Te és én"  papirkészletekböl megmaradt papirokat használtam. A "Csak csajok" dekorgumi kivágat is elökerült a kincsesdobozkából.

Nekem a nagy chipboard az örök kedvenc. Azt szokás mondani, "magad uram, ha szolgád nincsen", nos igy vagyok én is, mert Cameom nem lévén, nem tudok szép háttereket vágni, amelyek alá aztán szines scrapbookpapirokat tudnék ragasztani. Igy én a nagy chipit vágó file-ként használom. Az oldal alapja egy  fehér alapkarton, amelyet elöször egy picit a festék+ borotvahab technikával szineztem.

Nehéz volt a három szép vadi új kivágóivböl választani, mert hogy egyik jobban tetszik, mint a másik. Végül is az " Az erdö királynöjére" esett a választásom.

A fotó az idén készült, hollandiai látogatásunk alkalmával. A lányok szüleit 15 éve ismertem meg, amikor ök egy holland segélyszervezet tagjaiként tevékenykedtek, én pedig tolmácsként segitettem a munkájukat. Amikor 2004-ben elöször látogattam meg öket, készült egy ilyen közös fénykép (huha, de szalad az idö) és most is készitettünk a családi ebédlö asztalnál egyet. A fotóra festettem egy kicsit, ahogyan Tamarától és Júliától tanultam a táborban és arra került a komment. Egy két Nuvo pötty ide-oda és elkészült az oldal! Mivel a fénykép felhasználásához a lányok engedélyét is kértem, igy a kész oldalt ök látták elöször. Tetszett nekik, számomra is egy szeretem oldal lett!

Felhasznált termékek:

Az erdő királynője kivágóív

A divat én vagyok alkotócsomag

Fehér alapkarton

Kishercegnő papírkészlet

Virágosat álmodtam papírkészlet

Te és én papírkészlet

Sugaras kör 28 cm

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!