…Csak úgy

Szerző: Suhai Hajnal

Nagyon szeretem a virágokat, de azt hiszem sokan vagyunk igy  ezzel. Sajnos a cserepes virágok nem igazán élik túl az én gondoskodásomat, igy a vágott virág a kedvencem. A férjem tudja és ha csak teheti meglep egy csokorral, de soha nem  akkor amikor valami ünnep, szülinap, névnap, stb. van, hanem – ahogy ö mondja: tudja ö mikor és  csak úgy ….

Ezt a csokrot a minap kaptam, lefotóztam  és gondoltam, készitek egy oldalt. Egyszerü oldalt szerettem volna és szerintem az is lett. Az alapkartonon  kétféle  NCS stencilt használtam: a nagy virágosat a "Virágözön" stencilcsomagból, amelyet bélyegzö tintával festettem és a "Matrix" stencilt,  amelyet strukturpasztáztam, igy egy picit megtörtem az alapkarton fehér szinét és egy kis  dimenziót is kapott az oldal.

Én minden kis papirfecnit elteszek, és ha csak lehet felhasználok, igy a fotó alá a Te & Én papirkészletböl  megmaradt papirokat rétegeztem, de elötte  egy picit  megtépkedtem/öregbitettem a széleiket. A sziv alakú chipboard régi kedvenc, sokáig örizgettem, most úgy érzem jó helyre került. Az alkotó csomagban levö szómatricában  voltak apró pici szivek,  azok is mind  rákerültek az alkotásra pár szómatricával és igy készen is lett ez az oldal.  

Fehasznált termékek:

Fehér-alapkarton

Virágözön stencilcsomag

Matrix stencil

Te és én papírkészlet A5

Indás szívek, mini

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!