Család- fotócserés játék 2016 6. rész

Tavaly év elején nagy sikere volt a csapat fotócserés játékából készült játéknak, ezért arra gondoltunk, hogy ismételjük meg idén is. 🙂 Nyolc napon át (mivel Niki sajnos nem vett részt idén a játékban) minden nap megmutatunk egy oldalt leírással, de szerző nélkül, itt a blogon. A kilencedik napon pedig tippelnetek kell majd, hogy szerintetek melyik oldalt ki készítette. A helyes megfejtő természetesen idén sem marad ajándék nélkül! 🙂 (a szerk.- Tamcsi)

Következzen a hatodik oldal:

Mindig nagyon nehéz valaki más fotóját feldolgozni. Nem tudod, hogy az ő stílusában gondolkodj, vagy a sajátodéban, mennyire lehetsz merész, vagy éppen visszafogott. A fotó amit kaptam úgy tökéletes ahogy van. Amint megláttam egyből tudtam, hogy 12×12-es oldal lesz belőle, haaaaatalmas fotóval. 

Az elején nem tudtam elvonatkoztatni a baba csipketakarójától, de gondolnom kellett arra is, hogy két fiú (bocsánat, férfi) van a képen. Végül a pólók fehérjénél és a farmerok kékjénél maradtam. Mivel nem találtam az oldalhoz illő papírt, az internetről nyomtattam egy tapétamintát. (Nekem a kékfestő olyan otthonos hangulatot teremt). Innen mondhatnám, hogy ezt, meg ezt, ezért vagy azért raktam az oldalra, de az igazság, az, hogy csak pakoltam.
 
IMG_5942
image-69ca3a20badbd62cd97deb41e69f3a542e2e1f1a420adaa3a0f1273a4e0032a5-V
IMG_5946
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!