Csavard be, mint Dzsudzsi!

szerző: Ranga Sophie

Mit tehet egy lányos apuka, ha focirajongó, és a válogatott fontos felkészülés meccset játszik? Elviszi a lányát a mérkőzésre!

Persze nem olyan egyszerű ez, előtte szurkolói kártyát kell váltani a legkisebbeknek is: fotó meg miegymás. De hát így már papírjuk (kártyájuk) van róla, hogy mindketten hivatalosan is focidrukkerek. Micsoda büszkeség!

A mérkőzés előtt küldött édesapa egy fényképet, ami még a tombolás előtt készült. Nyilván meg kell scrappelni!

A belépőt nem is kellett kérnem, hogy őrizze meg, ez esetben magától értetődő volt! Tehát volt a fotó, a jegy és az a bizonyos szurkolói kártya: ennyivel tele is az oldal- gondoltam-, de azért mégis kellett némi cicoma hozzá. Nem akartam nagyon komolyan venni – mégiscsak egy kislány első ilyen élményéről van szó -, ezért a virágos keret belefért. Eredetileg képregényes stílust szerettem volna, de sehogy nem sikerült összerakni, a gól felirat viszont mégis picit idézi azt. A kártyát, ahogy a pénzes oldalon, ezúttal sem mertem bevarrni, hátha szükség lesz rá. A jegyet sem ragasztottam fel, inkább csak egy biztosítótűvel odafogtam.

IMG_8931.1 IMG_8930.1 IMG_8940.1 IMG_8951.1 IMG_8874.1

Próbáltam nem használni az Ecolinet az alaphoz, hát nem sikerült. Úgy látszik ez már hozzám nőtt, mint szegény ember orrára a kolbász. Vagy valami ilyesmi.

Mindenesetre picit bízom benne, hogy sikerül a férjet ”megvásárolni” ezzel az oldallal, és nem teszi fel azt a kérdést, hogy: jó-jó, de mi az értelme? 😀

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!