Csinibabám

szerző: Ranga Sophie

Nagyon bírom a vibráló személyiségű gyereket, mint pl. Tamcsi Lilliusa, de ahogy látom Piroska Blankája is élénk fantáziával van megáldva. Engem szórakoztat a kreativitásuk! Persze az már kevésbé, mikor a sajátjaink csíntevéseinek nyomait kell eltűntetnem, de idővel mindig inkább csak a vicces részek jutnak eszembe…

Szóval van nekünk egy Borókánk J. Ami az öltözködést illeti, ő már piciként beírta magát a családunk divattörténelmébe. Mit neki 20 fokban kötött kesztyű, nyári ruhához téli sapka, vagy alváshoz bukósisak. De a gumicsizma-bugyi kombó sem hozza zavarba. Ahogy egy királylányhoz illik, szinte mindig szoknyában van. Pizsamához alap, de a legcudarabb hidegekben sem lehet leparancsolni róla (éljen a termo harisnya). Neki nem számít a méret, a szín, a fazon, csak az, hogy épp passzoljon a hangulatához. Ha ő farsangi jelmezben kíván óvodába menni az év bármely napján, akkor teljesen felesleges ellenkeznem. De eszemben sincs, szívesen adok teret a kreativitásának, mert hát mit számít, hogy ki mit mond, nem igaz?

Az oldalhoz használt fotók már vagy másfél évesek, és szeretem-sorozat (tovább is van, csak az nem fért volna el… )! Szeretem, mert Boró mindig levesz a lábamról a vagányságával és cserfességével. A technikai részéről: Az A4-es lap aljára az alkotócsomag papírjaiból csíkokat ragasztottam és kézi varrással díszítettem. A lap felső harmadában széles ecsettel csíkokat festettem, amire először pecsételtem, aztán virágmintás stencillel gessoztam, majd pacáztam. A fotók alá a képeknél picivel nagyobb papírokat rétegeztem, és némi eltartással ragasztottam az oldalra.  A matricaívről a virágokat használtam, mert Boró szoknyáján is hasonlóak vannak.

Most ugyan csak oldalt készítettem, de a repertoár azért nálunk is megérdemelne egy albumot!

 

Felhasznált anyagok:

A divat én vagyok alkotócsomag

Dekorgumi feliratok

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!