Csodavárás

Szerző: Kocur Márta

Már nagyon régóta szerettem volna albumot készíteni a pocakfotózáskor készült fotóinkból, de persze mindig csak toltam magam előtt. Jobb későn, mint soha, Luca maholnap egy éves, és a babavárós album bizony most készült el. J Kicsit rendhagyó módon dolgoztam fel, mert a karácsonyi papírkészletet (tekintve, hogy a fotózás 2016 decemberében volt) és matricáit ötvöztem az új, generációs szómatricákkal, ill. chipboardokkal. Már többször is meggyőződtem arról, hogy a NőiCsizma kollekciók abszolút „házasíthatóak”, és ez most is így volt.

Nagyon szeretem a formaalbumokat, ezúttal a geometrikus szív formaalbummal dolgoztam, kiválogattam a fotókat és méretre vágtam őket, majd azokat ráragasztgattam az albumalapra. A „A csodák ideje” papírkészletből kiválasztottam a kevésbé karácsonyi mintás papírokat, és minden fotós oldalpárhoz ment egy-egy papír is. A szómatricák is univerzálisak, mert a karácsonyi matricaívből is sokat fel tudtam használni, amit illett ide, a pocakos képekhez. A borítón lévő szívet lefestettem – utólag már más színt adnék neki -, de mivel utóbb glossyval lekentem, hogy fényes legyen, már nem tudtam rajta változtatni.
Örülök, hogy elkészültem vele, jó érzés volt visszaemlékezni ezekre a pillanatokra. Most már nekiállhatok a babaalbumnak is, mert ugye mindent a maga idejében, khm, khm…

Felhasznált termékek:

A csodák ideje alkotócsomag

Geometrikus szív formaalbum

Mesés az élet! matricaív

Generációk matricaív

Szívembe vésve mini

Kötődés

Családi élet matricaív

A boldogság itt kezdődik

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!