Csomagold be ötletesen!

szerző: Garabics Niki (Kakukkmanci)

Ha már nincs időnk elkészíteni magunknak, vagy akár ajándékba szánt karácsonyi albumo(ka)t, akkor legalább az ajándék csomagolásával időzzünk el egy kicsit .
Három ötletet hoztam nektek:
Az első egy egyszerű (fehér, vagy barna) papírzacskó karácsonyivá varázsolása. Edit a múltkor már mutatott egy kicsit extrább megoldást ebben a témában, én most inkább egy egyszerű, de nagyszerűt gondoltam ki. Először is kiválasztjuk a hozzá illő papírt. Nekem könnyű dolgom volt, mert fehér papírzacskót választottam. Méretre vágjuk a mintás papírunkat és ráragasztjuk a zacskóra. Ezt úgy variálhatod, ahogy neked tetszik.  Díszítésként Edit karácsonyi chipboard, illetve címke készletéből választottam.

IMG_8367

A második ötlet témáját imádom. Ő pedig nem mást, mint Rudolf, a rénszarvas. Jelen esetben hívjuk Candy Cane Rudolfnak. Szóval kell hozzá az a bizonyos kampós cukor.  A szarva zseníliadrótból, a nózija pedig zseníliapomponból készült. Szemet ragasztottam még rá és a nyakába akasztottam a címkekészletből egy hozzá passzollót. Gyorsan elkészíthető és mutatós díszítés.

IMG_8369

A harmadik ötletet azoknak ajánlom, akik saját készítésű mézeskalácsot is szoktak ajándékozni. Én szoktam, és mindig bajban voltam a csomagolásukkal. Most fogtam a Sizzix masinámat és ezt a szép kis címkét vágtam ki vele, amit félbehajtottam és ezzel fogtam át a sütis zacskót. Előtte pékzsineget kötöttem át rajta, amely a zacskónk füleként is szolgálhat. A címke díszítéséhez ismét Edit csodás termékeit hívtam segítségül.

IMG_8371

Remélem tudtam segíteni! Kreatív ajándékozásra fel!

Felhasznált termékek:

Boldog Karácsonyt címkecsomag

Romantikus karácsony chipboard csomag

Téli móka chipboard csomag

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!