December2015

szerző: Ranga Sophie

Mióta gyerekeim vannak, nemhogy előbb, de mindig az utolsó pillanatban kezdek el az ünnepekre készülődni. November végén a MM LL WS 4.-en viszont beszippantott a „karácsony érzés”, és mikor hazaértem nekiláttam a December Daily albumomnak.

A borító 17×18 cm, így a 6”-os oldalak kényelmesen elférnek benne. Lehet, hogy eretnekség, de jellemzően nem szoktam egy papírkészletből alkotni. Kitalálok valamit, és ahhoz válogatom össze a hozzávalókat. Eredetileg pink, narancs és arany volt az elképzelés fehér kartonnal, de a rendetlenségemnek köszönhetően – mert ez a gyönyörű papír ott hánykolódott az asztalomon- a púder színre esett a választás arannyal. Ehhez még egy famintás papírt kerestem. Azt gondoltam, hogy ráteszek egy pauszt, amire köröket vágok, és abba ragasztok betűket, de jött egy gondolat, hogy a körökbe inkább üveg lencsét teszek. Nekem állatira tetszik, és bár az alatta levő hődomborított hópihék nem érvényesülnek annyira, azért az összkép mutatós szerintem.

IMG_7290 IMG_7346 IMG_7355.1

Az első oldal egy rövidke előszó. Pöttyös pausza ragasztottam a feliratot, és az arany fonal végére kötöttem egy kis csilingelőt.

IMG_7598.1

Most először kapnak adventi naptárat a lányaink. Újságpapírból csillagokat varrtam, fellógattam, de kibontás után ezt használtam fel az első naphoz. A fotó alá egy óriás csillagot tettem, amit pecséttel színeztem.

IMG_7599.1

A szenteste előtti oldalhoz egy fóliára ragasztottam fenyő formában hópelyheket, a másik oldalára pedig tüllt varrtam. A „fenyőfára” még hópihés chipboardokat fújtam le arany embossinggal, és pár gyönggyel, felirattal díszítettem. 

IMG_7303.1 IMG_7324.1 IMG_7326.1Hát, itt tartok én most. Ti hogy álltok? 🙂

0 hozzászólás

  1. […] kifogtak rajtam a December Daily (december napjai) albumjaim. Két éve eljutottam az első néhány oldalig, de azóta is ott áll befejezetlen. A tavalyi évet lelkesen fotóztam […]

Hozzászólás most!