Decemberi csoda

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 3. nap, 3. oldal. (A szerk.)

Én, aki a mini albumok világában élek, nagy kihívásnak érzem, ha nagy oldalt kell készítenem. Ez is az volt, egy igazi kihívás. Napokig pakolásztam a papírfecniket, és sehogy sem tetszett a végeredmény. A fotó annyira gyönyörű volt, hogy minden, amit köré raktam úgy éreztem, csak elrontja az összhatást. Aztán valahogy megszületett ez. 🙂

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

Nagy szeretettel készítettem, bízva abban, hogy tetszeni fog Juliának.

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!