Drága Emi

szerző: Ranga Sophie

­Úgy emlékszem, amikor a nagylányommal egyidős, 4 év körüli voltam, engem nem foglalkoztatott az írás egyáltalán. Sokat rajzoltam, de írni nem írtam. Az én csodabogár Emíliám viszont 2 éves kora óta érdeklődik a betűk iránt. A betűkhöz szavakat társítottunk, így azonosította be őket… aztán pár hónapja írni kezdett.

Egyik délután nagy boldogan újságolta, hogy meglepetése van számomra! A konyhapulton hagyott ötezresre írta nekem: Anya <3

Mindamellett, hogy nagyon megható volt – mert hát az én csupa szív, szuperokos gyerekem…- a nevetést alig tudtam visszatartani :D!

Ez pont egy olyan oldalra kívánkozó ajándék lett! Van egy telefonnal készített fotóm róla, ahogy bevásárló listát ír, ezt gondoltam még rátenni. A képnek és az ötezresnek is számomra lehetetlen színei vannak, ezért nagyon nehezen találtam ki a hátteret. Aztán csak kialakult valahogy ez a menta-naracs-lila színkombó. Menta és narancs embossinggal domborítottam először, aztán akvarellel festettem, pacáztam.  A kép alatti papírt kitépett füzetlapnak álcáztam. A dátumot -kissé szokatlanul- a számos matricákból raktam ki. Az ajándékot pedig biztos, ami biztos alapon, nem bevarrtam, hanem inkább egy kis zsebet csináltam neki fóliából ;). És ami azt illeti, picit fejlődöm is, mert még rejtett kommentet is írtam!

IMG_8717.1 IMG_8726.1 IMG_8748.1

IMG_8728.1

 

IMG_8756 IMG_8771.1

IMG_8775.1

Hát így készült el az első, forintban is kifejezhető értékű oldalam :D!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!