Drót motívum tuning

szerző: Garabics Niki (Kakukkmanci)

Gondolkodtam, hogy mi lehetne jobb szó a „tuning” helyett, de végül mindig ehhez a szóhoz kanyarodtam vissza. Edit drót motívumai önmagukban is ötletesek, szépek, és ami a legfontosabb nagyon is használhatóak, így csak remélni merem, hogy ezzel a felhasználási móddal nem haragítom magamra Őt! 😉 (Ugye?)

Most egy egyszerűbb oldalt hoztam. Láthatjátok a fotón, hogy nem kell hozzá sok eszköz. Tulajdonképpen a négyzetvágó masina is teljesen fölösleges, hiszen magunktól is ki tudjuk vágni a négyzeteket a maradék papírjainkból. Ezekből azután négy háromszöget vágtam. A háromszögek méretét mindenki maga dönti el.

Na, és akkor a drót motívumok. Kislányom öt éves lett idén szeptemberben (ahhh….). Igazi kis díva! No, erről még oldalakat tudnék írni, de most térjünk vissza a drótokhoz. J Ha hiszitek, ha nem, a tűzijáték gyertyából indultam ki, méghozzá a pattogó kis szikrácskákból. Ezért nem volt kérdés, hogy az oldalhoz flittereket fogok használni. Eldöntött tény volt, hogy a NCsD szövegbuborékjai és fotómasinája kerül rá az oldalra. És ekkor az én fejemben is megjelent az a bizonyos kis szikra, ami a kreativitás mellé – valljuk be magunknak – néha jó, ha társul, mert ezektől a hirtelen jövő ötletektől is olyan izgalmas ez a scrap-világ. Sokszor egy hirtelen ötlet, egy bevillanó kép borítja az egész elképzelést. Ugye ismerős? J

Az én „szikrám” jelen esetben az volt, hogy flitterrel vonjam be a drótmotívumokat.

fotó

Ezután jött az alkotómunka. A nyilakhoz pici ragasztót használtam. Az egészet beborítottam pausz papírral (lágyítottam), majd a nyilak mentén hozzávarrtam az alapkartonomhoz. Ezután következett a fotó az oldal közepére, ami alá arany konfetti mintás vellumot tettem (MME Necessities Metallic * Confetti), ami harmonizál a betűmatricával és a cérnával is. Az oldal mentén is hozzávarrtam a pauszt az alapomhoz, de előtte szórtam a papír alá az adott szövegbuboréknak megfelelő színű flitterekből. Így az egész oldal visszaadja a témához illő „csilivili” ünnepélyességet és még egyben játékos is, mert a pausz alatt ide-oda csúszkáló flitterek hanghatással is hozzájárulnak az összképhez.

IMG_6783

IMG_6786

IMG_6788

IMG_6812

IMG_6817

Egyszerű ugye?

1 hozzászólás

  1. Hát, hogy egyszerű, azt nem mondanám, de IGEEEEEEN!!!! Ilyen nekem is keeeeeellllll !!!!! Ettől a flitteres megoldástól dobtam egy hátast! Eszméletlen jók lettek! És a pausz!!

Hozzászólás most!