Dumaszínház

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Karácsonyra kaptunk 2 Dumaszínház belépőjegyet a barátainktól. Még soha nem voltunk ott, így izgatottan készülődtünk január első péntek estéjére. Gyerek lepasszolva a nagyszülőkhöz: másnap délig csak annyi dolgunk volt, hogy azt csináljuk, amit szeretnénk.

A színház szó megtévesztő, mert ez egy étterem is egyben. Mi egy kétszemélyes asztalt kaptunk, de szinte mellettünk volt egy négyszemélyes. A belépőjegyhez vacsorakupont is kaptunk, így már egy órával kezdés előtt ott voltunk, hogy kényelmesen megvacsorázhassunk. A hely szép lassan megtelt, mi fotózkodtunk (csináltunk pár nem túl jó minőségű selfiet 😛 ), majd amikor elkezdődött a műsor (a stand up comedy), nagyokat nevettünk. Igazán kikapcsoló program volt.

A sok kép tulajdonképpen indokolná a mini albumot. De nem volt kedvem hozzá. Talán amiatt, hogy még vár rám a DD befejezése? Nem tudom. Mindenesetre nagyobb kedvem volt ezt az élményt egy oldalban feldolgozni – és ehhez az ihletet megerősítette Anna Komenda (@moriony) legújabb tanfolyama a Big Pictures Classes-on (Compose Your Layout), aki az egyik leckében a grid design-ról mesél.

A Valentin napi kollekcióhoz megjelent matricákból többet fel akartam használni az oldalon, a fényképekkel és kis papírdarabkákkal gondoltam kialakítani a négyzetes elrendezést. 4 fényképet montázsoltam egy-egy 10×15-ös fényképre, azonban a nehézséget az jelentette, hogy voltak álló és fekvő fotóim is (mindig ez van Veletek is? grrr). Így aztán a végeredmény lehet, hogy nem egy szabályos négyzetes elrendezés, de úgy érzem, sikerült megoldanom a sok fénykép egy oldalon problematikáját.

Egy pár szót még a díszítésről: A matricákat chipboard kartonra ragasztottam, hogy kiemelkedjenek a papírról. Néhány szívecske pedig a nem kívánt emberfejeket hivatott kitakarni a fényképen 😛

Felhasznált termékek:

10 dolog, amit neked köszönhetek

#mutimitcsinálsz

200 kifejezés

A boldogság itt kezdődik

Szürke masni

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!