Édes kicsi lányom – fotócserés oldal

szerző: ?

Azt írtátok, nagyon szeretitek a fotócserés oldalainkat, amiket karácsonyra szoktunk ajándékozni egymásnak a csapatban, és izgatottan várjátok a játékot! 🙂
Így most 1 héten keresztük megmutatunk nektek naponta 2 oldalt, majd jövő hét elején tippelhettek, melyiket ki  készítette! És természetesen a legjobban tippelő idén sem marad ajándék nélkül! (Tamcsi nem játszik 😀 )

Nagy izgalommal nyitottam meg az e-mailt, amiben Tamcsi elküldte a nekem kisorsolt képet. Mikor megláttam Kalib fotóját, nagyon megnyugodtam, mert azt hiszem ez a kép a színei és a beállítás miatt is már önmagában nagyon mutatós.

Volt itthon egy IKEA BREDARYD képkeret, ami a natúr színe végett nagyon illett a kép hangulatához. A belső paszpartut világos rózsaszín textilbőrrel vontam be, majd a kép sarkát díszítettem. Virágok, csipik és matricák kerültek rá. Én nem arra törekedtem, hogy Kalib stílusának megfelelően alkossak, hanem, hogy a saját stílusom és a kép teljes összhangba kerüljön. A végeredmény szerintem nagyon könnyedre és bájosra sikeredett.

 

Felhasznált alapanyagok:

Naccsalád

Szívembe vésve – maxi

Pici csillagom

Virágom, virágom

Mini pillangók

Te vagy a meggy a muffinom tetején- matrica ív

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!