Egy esküvő margójára

szerző: Magusics Vica

Edit a minap azzal keresett meg, hogy pár gondolatot írjak a legutóbbi esküvői dekor kapcsán felhasznált chipikről. Örömmel vettem a felkérést. Így engedjétek meg, hogy bemutassam, hogy lehet pár egyszerű ötlettel és egy kis kreativitással egyedivé, és ami a legfontosabb örömtelivé tenni egy – egy fontos eseményt.

Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy Edithez tavaly jelentkeztem kezdő tanfolyamra miután megfertőzött a scrapbookkal. Természetes, hogy már akkor tudtam, hogy esküvői illetve rendezvény dekoráció során beépítek majd egy-egy elemet.

Az idei június 6.-i esküvőm témája az úgynevezett wedfest esküvő volt. Ez idehaza – ahogy a többi tematikus esküvő is-, nem annyira elterjedt, mint külföldön. A wedfest a wedding + festival szavakból összerakott kifejezés. Olyan párok választják ezt esküvőjük témájául, akik életében fontos szerepet játszik a zene, a bulizás, a fesztiválok és elsősorban a szabadság érése. Az esküvő maga egy könnyed, nem a konvenciókra épülő vidám laza együttlevés, örömködés. A dekorációban keverednek a stílusok (helyszíntől függően), előszeretettel jelennek meg a rusztikus stílus elemei (natúr kiegészítők, a tégla, a kovácsoltvas elemek és a régi kiegészítők) és a bohém stílusjegyek (színes kiegészítők, színes virágok, szalagok, illetve minden olyan, ami ehhez az életérzésbe tartozik: gitár, gipsy, eklektikus ruhák, kiegészítők, cipők stb.) .

Marci-Szandra-276 Marci-Szandra-260 Marci-Szandra-256

Szandra a menyasszony és Marci a vőlegény kérésére, bátran használhattam erős színeket, és a fantáziám is elrugaszkodhatott az ötletelés és megvalósítás kapcsán. Mivel a pár személyiségének megfelelő dekort tervezek és valósítok meg, így itt sem történt másképp.

Edit esküvői online tanfolyamának kellékei voltak a feliratos chipik. Innen jött az ötlet, hogy ezeket mindenképp használni fogom. Vettem hozzá még a hastagekből, az esküvői témájúból, és a kör és ticket formájú chipboardokból. Ha a vezérhangya elindul, akkor nincs megállás…:) A párnak fontos volt, hogy az esküvő bensőséges, vidám, de laza és bulis is legyen egyben.

Marci-Szandra-185 Marci-Szandra-183 Marci-Szandra-171

Először az ültetés kapcsán használtam a chipboardokat. A célom az volt, hogy olyan egyedi ültető – kis esküvő lévén személyre szóló kártyákat-, készítsek, amiket a vendégek haza is vihetnek. Itt már adta magát, hogy az asztalokra is teszek „üzeneteket”, végül a falakra is 🙂 A pár számára ez meglepetés volt, mert bár a terveket a HART Wedding DecorLookbookban® megkapják, kell valami plusz is. A chipik natúran érkeztek, én pedig Pentart (Neon termékek: pink, narancs és Dekor Paint Soft: türkizkék) termékekkel kiszíneztem. Az virágokba szúrt üzeneteknek, a falakra tett hastegeknek, a világító monogramnak akkora sikere lett, hogy a vendégek ezeket is hazavitték! És ami a legfontosabb, elértük azt, ami a cél volt, egy laza és könnyed de stílusos – fiatalos esküvő, ahol minden a párról szól. 🙂

Marci-Szandra-184 Marci-Szandra-210 Marci-Szandra-178 Marci-Szandra-296

Esküvő: Szandra és Marci

Helyszín: Törökbálint | Anna Tanya – Rustic Garden

Eszközök, bútorok: HART Wedding

Chipboardok: NőiCsizma Design

Festék: Pentart (neon, dekor paint soft)

Bohém kiegészítők: BUTLERS

Hastegek, feliratok: HART Wedding ötlete alapján kivitelezte: Somogyi Évi

Design, DekorStyling: Magusics Vica

Fotók: Dósa Győző – Fotózni Mentem Dósa Győző Fotóblogja

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!