Egy ládányi boldogság

szerző: Garabics Niki

„Aztamindenit!” Ez volt az első felkiáltásom, amikor Edit megmutatta az Apák napi készletet (papírok, chipi, matrica). Pillanatok alatt láttam a szemem előtt a kész inspirációt. Szeretem az ilyet: meglátni és megszeretni.

A fogaskerekek és a szerszámok adták meg a fő irányt. A mini albumot egy kis szerszámos kofferben képzeltem el. Igaz, ez a láda inkább bőrönd-forma, de nem zavart.

Lemértem a koffer belső méreteit és ehhez igazítottam a leporelló albumot. Nem bonyolítottam túl, hiszen az egész egy hosszabb papírcsík harmonikára hajtogatva fedő- és hátlappal.

Ezután következett a díszítés. Ennél a készletnél is igen egyszerű a dolgunk, mert mindenre ott a kész felirat, szöveg, chipi, csak pakolgatni kell.

A „célszemély” erről mit sem sejt, de már nagyon várom, hogy a kis másfélévese átadja neki.

 

Felhasznált termékek:

Apa csak egy van – papírkészlet

Az én apukám – matricaív

Az én apukám – chipi

Apa az én hősöm – chipi

Szerszámosláda – chipi

200 kifejezés matrica

Ezt is megértük! matricaív

2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszetős, ihletet adott nekem ez az album, valami hasonlóban gondolkodom.

    Az lenne a kérdésem, hogy akár adott esetben, akár általánosságban: milyen ragasztót használtok  a színes papírok, a fotók, a chipboardok rögzítéséhez? 

    Előre is köszönöm a választ!

  2. Sziasztok, nagyon megihletett ez az album, szeretnék egy hasonlót készíteni.  Még sosem csináltam ilyesmit, ezért az lenne a kérdésem, hogy milyen ragasztót használtok: mivel ragasztjátok a színes papírokat, fotókat, chipboardokat, egyéb izé-bizéket?

    Előre is köszönöm a segítséget!

Hozzászólás most!